24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel News Teknologi transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pengiriman Airbus 2020 nduduhake ketahanan

Pengiriman Airbus 2020 nduduhake ketahanan
Pengiriman Airbus 2020 nduduhake ketahanan
ditulis dening Harry S. Johnson

Airbus: 566 pengiriman pesawat komersial, 34 persen luwih sithik tinimbang ing 2019, selaras karo rencana adaptasi, 383 pesenan pesawat anyar, 268 pesenan net, 7,184 pesawat mundur

Print Friendly, PDF & Email

Airbus SE ngirim 566 pesawat komersial menyang 87 pelanggan ing taun 2020, selaras karo rencana adaptasi produksi sing ditetepake ing wulan April 2020 kanggo nanggepi pandemi COVID-19.

Ing taun 2020, pangiriman kalebu:


 
2020 (kalebu)
 
2019 (kalebu)
 
Kulawarga A220
 
38
 

 
48
 

 
Kulawarga A320
 
446
 
(431 NEO)
 
642
 
(551 NEO)
 
Kulawarga A330
 
19
 
(13 NEO)
 
53
 
(41 NEO)
 
Kulawarga A350
 
59
 
(14 A350-1000)
 
112
 
(25 A350-1000)
 
A380
 
4
 

 
8
 

 

Kanggo ngatasi watesan perjalanan internasional, ing Airbus tim nggawe solusi pangiriman e-mail inovatif sing makili luwih saka 25% pangiriman ing taun 2020, saengga para pelanggan bisa nampa pesawat nalika nyuda kebutuhan tim kanggo lelungan.

“Makarya kanthi tangan bebarengan karo para pelanggan ngidini kita navigasi ing taun sing angel. Tim, pelanggan, lan pemasok Airbus pancen padha-padha ngadhepi kasusahan kanggo ngirim asil iki. Kita uga matur nuwun marang mitra lan pamrentah amarga dhukungan gedhe kanggo sektor kasebut, "ujare Guillaume Faury, Chief Executive Officer Airbus. "Adhedhasar pengiriman taun 2020, kita kudu ngati-ati kanthi optimis nalika ndeleng taun 2021, sanajan tantangan lan kahanan sing durung mesthi isih dhuwur ing jangka pendek."

Ing taun 2020, Airbus nyathet total 383 pesenan anyar, 268 pesenan net, nuduhake dukungan pelanggan terus ing kabeh segmen pasar. A220 menangake 64 pesenan anyar, sing dikonfirmasi minangka pesawat utama ing kategorine. Kulawarga A320 menang 296 pesenan anyar kalebu 37 A321XLR. Ing segmen widebody, Airbus menang 23 pesenan anyar kalebu rong A330 lan 21 A350. Sawise 115 pembatalan ing pungkasan taun 2020, backlog Airbus dadi 7,184 pesawat.

Airbus bakal nglaporake asil finansial Taun Lengkap 2020 tanggal 18 Februari 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.