24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion Industri Hospitality News wong Warta Breaking Saint Lucia Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Saint Lucia nuduhake swimsuit Sports Illustrated 2019 karo bintang sepak bola AS Alex Morgan

0a1a-75
0a1a-75
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pulo Karibia Saint Lucia - siji-sijine negara ing saindenging jagad iki diarani wanita - kanthi bangga ditampilake ing sampul Swimsuit Olahraga Illustrated 2019 sing bersejarah, sawijining masalah anyar sing kalebu anggota Tim Sepak Bola Nasional Wanita AS lan model Halima Aden, model muslim pertama sing nganggo jilbab lan burkini ing majalah kasebut.

Saint Lucia lan Marigot Bay Resort lan Marina nampi barisan pemain saka Tim Nasional Sepakbola Wanita AS kanggo pamotretan, kalebu Abby Dahlkemper, Crystal Dunn, Alex Morgan lan Megan Rapinoe. Marigot Bay Resort lan Marina sing menang penghargaan dipilih dening tim VIP kanggo akomodasi mewah, pemandangan teluk tropis lan fasilitas bintang lima. Tujuan kasebut nyedhiyakake pengaturan sing apik kanggo edisi taunan kaping 56, kanthi gunungan Piton sing asri lan pantai sing beda-beda kanthi teluk sing ditandur wit kurma.

Lokasi motret nampilake situs sing paling apik lan apik banget ing Saint Lucia minangka latar mburi, kalebu pegunungan Piton. Model difoto ngrasakake pantai pasir vulkanik ireng ing Anse Chastanet, perairan pirus sing jelas ing pantai Anse Mamin, Air Terjun Toraille sing subur lan Pantai Roseau sing sepi kanthi latar gedhang sing ana ing latar mburi. Titik-titik kasebut nyedhiyakake tim Olahraga Ilustrasi Swimsuit 2019 kanthi kesempatan kanggo motret model ing lokasi sing ora padhet lan apik sing disenengi para pengunjung saka saindenging jagad ing plancongan Saint Lucia dhewe.

"Topografi sing subur ing St. Lucia ora nate nguciwani. Lansekap sing apik banget minangka favorit ing Karibia, "ujare Editor Swimsuit SI MJ Day.

Marigot Bay Resort lan Marina dadi tuan rumah model lan kru kasebut, nyedhiyakake akomodasi kelas internasional sing cocog karo tim VIP nalika njupuk foto kasebut. Lokasi liburan sing dikepengini iki minangka titik mlumpat sing apik kanggo nggoleki kabeh sing ditawakake Saint Lucia, kalebu kabeh saka charter kapal pesiar pribadi saka Marigot Marina, santai karo perawatan saka menu spa pribumi sing anyar ing resor, kanthi pemandangan teluk sing wiyar lan kebon tropis sing subur, nalika sunar srengenge ing rong kolam tanpa wates ing properti, lan nikmati masakan lokal ing patang papan makan ing lokasi.
"Minangka siji-sijine bangsa ing donya sing dijenengi wanita, kita bangga nampi model Swimsuit Olahraga Ilustrasi sing misuwur lan tim bali menyang Saint Lucia," ujare Honorable Dominic Fedee, Menteri Pariwisata Saint Lucia. "Tujuane ora beda karo tujuan liyane, kanthi kombinasi alas udan sing subur ditambah karo 100 pantai murni ing pantai sing durung rame - latar mburi sing sampurna kanggo wanita Swimsuit Olahraga Illustrated 2019, kalebu Tim Sepak Bola Nasional Wanita AS."

"Iki minangka pakurmatan sejati kanggo Marigot Bay Resort lan Marina sing dipilih dadi hotel inang ing Saint Lucia kanggo edisi ke-56 edisi Swimsuit Olahraga Ilustrasi," ujare Perle Flavien, Direktur Operasi ing Marigot Bay Resort lan Marina. "Kita seneng banget yen duwe bintang inspirasi saka Tim Sepak Bola Nasional Wanita AS tetep karo kita, nalika leren ing latihan sing tenanan kanggo ngunjungi pulau kita. Kita ora sabar ngenteni dheweke ing Piala Dunia Wanita FIFA musim panas iki. ”

Saint Lucia uga ditampilake ing edisi 2014, dadi kaping pindho tujuan kasebut dipilih dening majalah bergengsi minangka setting kanggo fenomena budaya pop global yaiku masalah Swimsuit Olahraga Ilustrasi. Sing paling misuwur amarga kaendahan alam lan pantai sing murni kanthi perairan Karibia sing bening, pengunjung ing Saint Lucia ngrasakake siram lumpur alam kanthi Instagrammed; nyilem lan snorkeling kelas donya; lan keajaiban alam kalebu Tet Paul Nature Trail lan Pitons teken.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov