24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya News Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Tujuan kanggo pedaling? United Airlines ngewangi pengendara sepeda AIDS / LifeCycle

0a1a-76
0a1a-76
ditulis dening Kepala Editor Tugas

United Airlines ngumumake dina iki menehi diskon tiket pesawat lan pit sing dipriksa gratis kanggo para pelanggan sing numpak sepeda A.S / LifeCycle saka San Francisco menyang Los Angeles. Kasedhiya kanggo dituku saiki, diskon iki ditrapake kanggo pengendara sepeda sing lelungan wiwit saka saindenging jagad menyang Bandara Internasional San Francisco (SFO) lan Bandara Internasional Norman Y. Mineta San Jose (SJC) lan metu saka Bandara Internasional Los Angeles (LAX), John Wayne (SNA ), lan bandara Burbank (BUR), antara 26 Mei nganti 11 Juni.

Kanggo saben 40 pelanggan sing mabur kanthi tarif diskon United, AIDS / LifeCycle bakal entuk dana 400 dolar sing bisa digunakake kanggo produk United, kalebu pengaturan penerbangan antarane San Francisco lan Los Angeles kanggo staf AIDS / LifeCycle.

"Komitmen United kanggo numpak AIDS / LifeCycle luwih saka nggabungake loro kutha pusat California, San Francisco lan Los Angeles," ujare Janet Lamkin, presiden Amerika Serikat kanggo California. "Dhukungan kanggo kulo iki yaiku babagan komitmen kita ing komunitas LGBT, lan kanthi diskon iki, kita ngarepake bisa nambah jumlah peserta, lan aktivis sing bisa bebarengan nambah kesadaran lan dana tambahan kanggo layanan sing ngatasi HIV / AIDS . "

United ndhukung misi AIDS / LifeCycle kanggo nambah kesadaran babagan epidemi HIV / AIDS lan layanan dana kayata tes HIV, pencegahan, perawatan, lan liya-liyane. Saliyane karyawan United sing muter ing pit 7 dina, 545 mil menyang Tim United, maskapai kasebut bakal nyuplai dhukungan kanggo kabeh pengendara sepeda, nyediakake bandana, pangowahan peralatan, lan dhukungan liyane kanggo mbantu para pengendara sepeda tekan garis pungkasan. Los Angeles.

"Kita seneng banget duwe United Airlines dadi anggota komunitas AIDS / LifeCycle. Kemurahane United nyedhiyakake bathi perjalanan sing gedhe kanggo para peserta sing teka ing saindenging negara supaya bisa lelungan 7 dina saka San Francisco menyang Los Angeles, "ujare Tracy Evans, direktur nitih AIDS / LifeCycle. "Akses sing diwenehake United tegese luwih akeh wong sing bisa gabung lan ngoleksi dana liwat AIDS / LifeCycle, ngasilake luwih akeh program lan layanan sing diwenehake menyang rong ahli waris: San Francisco AIDS Foundation lan Pusat LGBT Los Angeles. Matur suwun, United. ”

Pengumuman dina iki adhedhasar komitmen United ing California lan komunitas LGBT. Maskapai iki paling anyar wis diakoni kanthi sebutan "Best-of-the-Best" dening Kamar Dagang Nasional LGBT lan Konsorsium Gabung Bisnis Nasional lan skor 100 persen ing Indeks Persamaan Perusahaan (CEI) 2019 dening Yayasan Kampanye Hak Asasi Manungsa (HRC). Organisasi-organisasi kasebut ngakoni inisiatif utama kesetaraan United kalebu pengumuman dina iki lan pengumuman pungkasan manawa United dadi maskapai penerbangan AS pertama sing nawakake opsi jender non-biner ing kabeh saluran pesenan lan uga menehi pilihan kanggo milih judhul "Mx." sajrone pesenan lan ing profil pelanggan MileagePlus. Pelanggan lan karyawan bersatu duwe pilihan kanggo ngidentifikasi awake dhewe minangka M (lanang), F (wanita), U (ora dingerteni) utawa X (ora ditemtokake), cocog karo sing dituduhake ing paspor utawa identifikasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov