24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Belize nerbitake pernyataan babagan pemilihan Gordon 'Butch' Stewart

Menteri Pariwisata Belize nerbitake pernyataan babagan pemilihan Gordon 'Butch' Stewart
Menteri Pariwisata Belize nerbitake pernyataan babagan pemilihan Gordon 'Butch' Stewart
ditulis dening Harry S. Johnson

Belize gabung karo Karibia lan saindenging jagad kanggo menehi penghargaan babagan prestasi Pak Gordon 'Butch' Stewart - tokoh terkenal ing Industri Pariwisata Karibia.

Pak Stewart minangka visioner sejatine sing nambah standar pariwisata lan dipimpin conto ing saben karir sing misuwur. Liwat kerja keras, semangat lan tekad dheweke, dheweke nggawe Sandals Resorts International, sawijining resort mewah mewah kabeh sing kalebu bagean saka pengalaman pariwisata Karibia.

Dheweke uga duwe investasi ing industri restoran, maskapai, otomotif, ritel, lan media lan nyediakake lapangan kerja kanggo ewonan wong ing wilayah kasebut. Dheweke minangka wong integritas lan profesionalisme, sing dikagumi lan dihormati amarga menehi kontribusi gedhe kanggo promosi pariwisata Karibia lan nggawe wilayah kasebut dadi dhaptar paling utama kanggo akeh wong sing seneng lelungan.

Atas jenenge Menteri Pariwisata lan Hubungan Diaspora Belize, lan sektor perhotelan Belizean, aku ngaturake sungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca Pak Gordon "Butch" Stewart. Muga-muga Gusti menehi kekuwatan, katentreman, lan panglipur sajrone wektu kangelan iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.