Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica mriksa klasifikasi risiko COVID-19 negara

Dominica mriksa klasifikasi risiko COVID-19 negara
Dominica mriksa klasifikasi risiko COVID-19 negara
ditulis dening Harry S. Johnson

Dominica ngelasake maneh Barbados minangka klasifikasi COVID-19 sing RINGKAS

Print Friendly, PDF & Email

Pamrentah Dominika njupuk keputusan sing tanggung jawab kanggo revisi Covid-19 Klasifikasi Resiko Negara kanggo lelungan saka Negara Gelembung Plancongan CARICOM, Negara Sedheng, Sedheng lan berisiko Tinggi.

Efektif tanggal 6 Januarith, 2021, Barbados wis diklasifikasikake dadi klasifikasi sing RISIKO TINGGI. Pelancong saka Barbados menyang Dominica kudu ngirim formulir skrining kesehatan online lan ngirim tes PCR negatif nalika swab dijupuk sajrone 24-72 jam tekan Dominika. Sawise metu saka plabuhan, para pelancong bakal ngirim menyang wektu karantina nganti 7 dina nalika tes PCR dijupuk dina 5 sawise tekan lan asil samesthine ing 24-48 jam. Pelancong kudu ngirim awake dhewe menyang karantina wajib lan bisa milih karantina ing fasilitas sing dioperasikake Pamrentah utawa ing properti sing disertifikasi Aman ing Alam kanthi 'Managed Experience'.

Komitmen Aman ing Alam lan Pengalaman sing Diatur kasedhiya kanggo kabeh pengunjung, kalebu tamu saka negara-negara berisiko beresiko tinggi sing ngunjungi Dominica.

Temokake Otoritas Dominica terus kerja sama karo Pejabat Kesehatan kanggo njamin keamanan lan keamanan pengunjung ing pulau kasebut, lan karo para pemangku kepentingan Pariwisata kanggo njamin pengalaman sing dikelola kanthi unik kanthi tanggung jawab.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.