24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wyndham Hotels & Resorts debut Merek Dagang ing Amerika Latin

0a1a-92
0a1a-92
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wyndham Hotels & Resorts, perusahaan waralaba hotel kanthi udakara 9,200 hotel ing luwih saka 80 negara, dina iki ngumumake tekane Merek Dagang dening merek alus Wyndham menyang Amerika Latin lan Karibia kanthi tambahan Costa Blu Beach Resort ing Belize.

Dumunung pitung mil ing sisih lor San Pedro Town ing Ambergris Caye sing apik, resor ngarep-khusus khusus 38-wong diwasa, dununge ing salah sawijining tujuan plancongan sing paling digoleki wilayah kasebut lan ana ing pesisir Belize Barrier Reef, karang alangi paling gedhe nomer loro ing donya lan Situs Warisan Dunia UNESCO. Resor iki diduweni dening Sandy Point Group lan bakal dikelola dening Wyndham Hotels & Resorts, dadi properti sing dikelola perusahaan kaping 26 ing wilayah kasebut.

Said Alejandro Moreno, presiden lan manajer umum Wyndham Hotels & Resorts kanggo Amerika Latin lan Karibia: "Kanthi penerbangan nonstop saka 17 kutha ing pitung negara, ing pitung maskapai internasional, entuk Belize ora gampang banget. Apa maneh, nomer paling anyar sing dibukak dening Dewan Pariwisata Belize, nuduhake manawa penghasilan sing dipikolehi ing sektor akomodasi tambah saben taun sajrone pitung taun kepungkur. Duwe kesempatan sing akeh, kita seneng bisa mbukak merek dagang pisanan sing dikelola ing papan sing ora mung apik nanging uga akeh permintaan. ”

Kanthi luwih saka 100 hotel sacara global, Trademark Collection by Wyndham minangka koleksi properti kelas menengah ndhuwur lan ndhuwur. Antarane sawetara hotel terkenal ing koleksi kasebut yaiku INFINITY Hotel & Conference Center ing Munich, Jerman, HYPERION Hotel Basel ing Basel, Swiss, uga lokasi Amerika sing misuwur kayata Galt House Hotel ing Louisville, Ky., Ravel Hotel ing Long Island City, NY, lan Resort & Spa Zermatt Utah ing Midway, Utah.

Costa Blu Beach Resort, sawijining Trademark Collection by Wyndham hotel, khusus kanggo wong diwasa lan nawakake pengalaman unik kanggo para tamu sing tentrem, santai lan santai dadi atraksi utama.

"Kita seneng banget bisa kerja sama karo Wyndham Hotels & Resorts kanggo nggawa merek internasional kanggo Belize lan wilayah kasebut," ujare Mary Dahlquist, kepala pejabat operasi Sandy Point Group. "Kanthi jejak global sing luar biasa, program penghargaan sing menang lan pengalaman manajemen hotel lan resort sing akeh, kita yakin manawa bermitra karo organisasi kelas internasional kaya Wyndham ora mung bakal ningkatake Costa Blu Beach Resort nanging uga bisa mbantu kita nambah cahya lelungan ing saindenging jagad. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov