24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

RIU Hotels & Resorts mbukak hotel anyar ing Bulgaria

0a1a-94
0a1a-94
ditulis dening Kepala Editor Tugas

RIU Hotels & Resorts wis mbukak hotel anyar ing Bulgaria, Riu Astoria, properti mewah kabeh-bintang 4 sing bakal ngejutake para tamu kanthi konstruksi lan layanan modern. Komplek iki dununge ana ing Golden Sands, tujuan sing dianggep minangka permata Segara Ireng lan salah sawijining mutiara ing Eropa Wétan. Iki minangka siji-sijine hotel sing ana ing Golden Sands lan nomer enem ing Bulgaria, kanthi properti sing wis ditemtokake ing tujuan kayata Obzor, Pravets lan Sunny Beach.

Riu Astoria dibukak tanggal 26 April lan bakal operasi nalika musim panas. Lokasi kasebut duwe lokasi istimewa ing Bulgaria, mung 37 km saka bandara Varna, ing area resor Golden Sands sing cedhak lan cedhak karo area pejalan kaki, toko, bar, lan restoran. Hotel Riu Astoria dununge langsung ing promenade pinggir segara. Pasir sing dawa umure 7 km udakara 80 m saka hotel. Ana area pantai cilik ing ngarep hotel, mung kanggo tamu hotel, kanthi sunbeds lan payung gratis bisa digunakake.

Saliyane ing jejere pantai lan gampang tekan bandara, hotel iki dadi papan sing cocog kanggo para tamu njelajah sawetara landmark sing paling apik kayata kutha Varna, kutha lan Taman Botani saka Balchik, Cape Kaliakra lan Biara Aladzha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov