Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Turisme Kapuloan Turks & Caicos nangisi kelangan Gordon 'Butch' Stewart

Turisme Kapuloan Turks & Caicos nangisi kelangan Gordon 'Butch' Stewart
Turisme Kapuloan Turks & Caicos nangisi kelangan Gordon 'Butch' Stewart
ditulis dening Harry S. Johnson

Gordon 'Butch' Stewart menehi kontribusi sing ora bisa diukur kanggo pariwisata Kapuloan Turks & Caicos liwat Desa lan Spa Resor Turks & Caicos

Print Friendly, PDF & Email

Dina iki, Industri Pariwisata ing Kapuloan Turks & Caicos nangisi kelangan Pendiri lan Ketua Sandal Resorts Internasional Gordon Butch Stewart.

Dewan Direksi, manajemen lan staf Turis & Turis Papan Turis ngaturaken sungkawa dhumateng kulawarga Stewart. Pak Stewart wis menehi sumbangan sing ora bisa diukur kanggo industri pariwisata ing Kapuloan Turks & Caicos liwat Turks lan Spa Resort dan Spa Caicos.

Minangka resor paling gedhe lan perusahaan swasta paling gedhe ing negara kasebut, kerugian iki dirasakake ing saindhenging Kapuloan Turks lan Caicos lan pancen kabeh wilayah Karibia.

Kita gabung karo industri kanggo ngrayakake pimpinan visioner sing urip lan warisane kudu menehi inspirasi kanggo kita kabeh supaya bisa ngimpi luwih gedhe lan kepengin gegayuhan. Muga-muga dheweke tentrem.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.