24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News News Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

YQB 5K: 1,200 kanggo mbukak landasan pacu Bandara Québec City Jean Lesage

0a1a-103
0a1a-103
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina Setu, 24 Agustus 2019, Bandar Udara Internasional Québec Jean Lesage (YQB) bakal nganakake YQB 5K pertama, ing endi sawetara 1,200 peserta bakal duwe kesempatan kanggo mbukak landasan pacu utama bandara kasebut. YQB 5K minangka kesempatan unik kanggo masarakat ing wilayah Kota Québec kanggo ndeleng bandara saka sudut sing beda-beda sing biasane ora kasedhiya kanggo umum. Jinis balapan iki wis kabukten sukses ing bandara Kanada liyane, nanging iki bakal dadi sing pertama ing Quebec. Avjet lan Air Canada wis kerja sama karo bandara kanggo sponsor acara kasebut.

"Aku seneng banget nampani luwih saka 1,000 wong saka wilayah Kutha Québec sing luwih gedhe menyang bandara kita. Aku ora sabar ngenteni tumindak kasebut, ing endi pesawat mabur lan ndharat saben dina. Karyawan lan mitra YQB ngupayakake supaya bisa dadi pengalaman sing apik kanggo para pelari lan kabeh wong sing seneng nyenengake. Kabeh komunitas bandara wis ngupayakake acara iki, sing bakal ndhukung loro organisasi lokal sing misuwur, "ujare Stéphane Poirier, Presiden lan CEO YQB.

Iki janjeni dadi acara perayaan lan ramah kulawarga kanthi kursus sing cepet. Peserta bisa nguntungake lelungan menyang bandara kanggo ndeleng latar mburi operasi bandara lan ndeleng sawetara peralatan sing menarik, kalebu pesawat.

Dhuwit sing dikoleksi kanggo acara iki bakal menyang Fondation CERVO, sing ndhukung riset kesehatan mental, lan Centraide Québec et Chaudière-Appalaches, sing ndhukung jaringan organisasi komunitas sing akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov