Breaking News Internasional Breaking Taiwan News Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

CLIA: Taiwan katon panas banget kanggo industri pelayaran ing Asia

0a1a-107
0a1a-107
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pasar pesiar makmur ing Asia, ing antarané Taiwan dadi papan panas sing nggumunake kanggo industri kasebut. Miturut survey CLIA, pelayaran wis dadi pilihan plancongan plancongan paling cepet ing Asia, dene Taiwan minangka pasar sumber paling gedhe nomer loro ing wilayah kasebut. Princess Cruises, garis pelayaran premium No.1 global sing wiwit dioperasikake ing Taiwan wiwit 2014, komitmen karo pasar lokal kanthi asil sing luar biasa.

Miturut survey dening InsightXplorer ing taun 2018, Princess Cruises wis seneng pilihan merek paling dhuwur, lan minangka merek pesiar favorit ing konsumen ing Taiwan. Saka 2014 nganti 2018, Princess Cruises wis nambah itineraries 6.5 kali, lan nomer penumpang meh 10 kali lipat. Jan Swartz, Presiden Putri Cruises, ngunjungi Taiwan kaping telu dina iki kanggo ngumumake rencana homeport Taiwan ing taun 2020 karo Stuart Allison, Wakil Presiden Senior Putri Cruises Asia Pasifik Komersial & Operasi. Putri Majestic mewah, sing dirancang khusus kanggo Asia, bakal dilayani ing pelabuhan Keelung suwene nem wulan taun ngarep saka Maret nganti Agustus.

"Ing taun 2018, Putri Cruises pisanan masang telung kapal pesiar menyang pelabuhan Keelung," ujare Jan Swartz, Presiden Putri Cruises. "Taiwan wis dadi pasar sumber paling gedhe ing Asia lan nomer telu paling gedhe ing saindenging jagad. Kita uga garis pelayaran sing nggawa rata-rata penumpang saben dina ing pelabuhan Keelung. Kita bangga banget karo prestasi sing apik banget amarga bisa ngerteni upaya ing Taiwan. Kita setya nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik lan macem-macem kanggo para wisatawan lokal. " Ing enem taun kepungkur, Putri Cruises bakal nampani limang kapal anyar menyang armada kita, kalebu Sky Princess ing wulan Oktober iki, Enchanted Princess ing wulan Juni 2020, lan sing nomer telu durung diarani kapal ing taun 2021. Loro kapal pesiar LNG (Gas Alam Liquefied) kapal bakal enggal melu armada.

Wakil Presiden Senior Stuart Allison, Komersial & Operasi Asia Pasifik, uga nuduhake komentar babagan industri pelayaran sing berkembang pesat ing Asia. "Jumlah penumpang pelayaran ing Asia mundhak 4.6% ing taun 2018 dadi groundbreaking 4.24 yuta, sawise tuwuh 20.6% ing 2017," ujare Allison. "Cruise wis dadi plancongan plancongan paling cepet ing Asia, lan penumpang Asia saiki duwe 14.8% pasar global. Taiwan, dadi pemain utama ing pasar pelayaran Asia, ing taun 2018, wis ndeleng 391,000 penumpang pelayaran ing pelayaran, yaiku pertumbuhan 4.7% dibandhingake taun sadurunge. Saka 2016 nganti 2018, jumlah kasebut saya tambah 35%. Ing taun 2018, Princess Cruises nggawa luwih saka 394,000 penumpang ing Asia lan saiki wis dipenuhi kanthi sampurna kanggo memenuhi permintaan sing akeh dadi jalur pelayaran premium internasional sing paling cepet ing saindenging jagad. Princess Cruises nawakake pengalaman plancongan transformatif karo para pelancong Asia kanthi 125 itineraries sing ngunjungi tujuan populer kalebu 10 pelabuhan anyar ing Asia kanthi wolung kapal pesiar.

Stuart Allison, njupuk kesempatan iki kanggo ngumumake rencana penyebaran Taiwan ing taun 2020. "Kanthi Majestic Princess, kita duwe kapal homeport pertama ing Taiwan kanggo musim lengkap sing nawakake 43 pelayaran sajrone 158 dina ing taun 2020. Kita uga kepengin nggawa luwih saka 160,000 penumpang saka Taiwan taun ngarep. Amarga Jepang minangka tujuan favorit para wisatawan lokal, Princess Cruises wis kerja bareng karo 11 penasihat perjalanan, kalebu Best Way Travel, Spunk Tour, Life Tour, Pro Tour, SET Travel, Lion Travel, Phoenix Tours, Star Travel, Best Tour, ezTravel , lan Ta Hsin Tour, kanggo ngrancang rencana perjalanan nalika musim semi menyang Jepang lan Korea kanggo kembang ceri. Pelabuhan Kumamoto dijamin minangka halte anyar, mula para tamu seneng luwih akeh macem-macem jinis rencana plancongan. Majestic Princess bakal kerja ing musim panas Juli lan Agustus kaping pisanan ing Jepang lan Korea. Jadwal anyar lan layanan sing luwih apik bakal ningkatake pengalaman plancongan para tamu. ”

Ing 2018 lan 2019, pelabuhan Keelung wis dadi homeport kanggo Putri Majestic mewah, Sun Princess sing direnovasi, lan Putri Intan ala Jepang. Ing taun 2020, Majestic Princess, sing paling disenengi dening para konsumen, bakal melu lan ngabdi ing Taiwan sajrone wektu sing suwe. Princess Cruises bakal terus ngrancang rencana liyane sing beda-beda lan ningkatake kualitas layanan ing kapal, nggawe plancongan plancongan sing luwih berkesan kanggo kabeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov