24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Keslametan Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Menteri: Sri Lanka butuh audit keamanan kanggo nggawe kapercayan ing antarane turis

0a1a-112
0a1a-112
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Negara Sri Lanka Harsha de Silva ngumumake manawa negara kasebut ngrancang independen keamanan audit kanggo nggawe kapercayan ing antarane turis. Miturut Menteri kasebut, langkah-langkah kasebut dibutuhake sawise ekstremis sing ana gandhengane karo negara-negara Islam lan gréja-bom sing dibom ing dina Minggu Paskah.

"Sawise nindakake audit keamanan independen, kedutaan lan dewan turis negara manca bakal nyengkuyung pariwisata," jarene marang parlemen.

"Nglampahi jutaan kanggo pariwara ora ana gunane yen ora tanggung jawab kanggo keamanan turis."

De Silva ujar manawa bakal luwih elek yen jaminan diwenehake kanthi cepet lan kedadeyan liyane kedadeyan.

Pejabat pariwisata ujar manawa 37 negara wis nerbitake penasihat perjalanan kanggo ngelingake warga.

Pejabat keamanan ujar manawa ana kemajuan sing cepet digawe amarga umume ekstremis sing langsung ana gandhengane karo bom sing tiwas utawa dicekel, akeh omah aman ditutup, nalika isih ana tindakan liyane.

Kedatangan turis Sri Lanka mudhun 60 persen ing minggu pertama Maret, nanging pejabat ngrencanakake kampanye pemulihan.

Ketua Biro Promosi Pariwisata Sri Lanka Kishu Gomez ujar manawa lembaga internasional sing duwe pengalaman kerja bareng bencana sing ana gandhengane karo pariwisata bakal nyewa kanggo nindakake kampanye jangka pendek lan jangka menengah.

Sanajan perusahaan wisata utama wis mandheg adol para turis independen Sri Lanka bakal teka, ujare pejabat.

Kanggo informasi luwih lengkap ing Wisata sing luwih Aman program dening eTN Corporation lan Dr. Peter Tarlow, kunjungi safertourism.com. Dr Tarlow minangka ahli terkenal ing bidang keamanan lan keamanan pariwisata, makarya luwih saka 2 dekade karo hotel, kutha lan negara sing duwe tujuan pariwisata, uga pejabat keamanan publik lan swasta uga polisi ing bidang keamanan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov