24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Fashion News News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Apa sampeyan lelungan mudo utawa wuda?

IMAT.1
IMAT.1

Ngadhepi Maju. Tulung!

Plancongan nyedhot kelembapan ing kulit! Kita bisa miwiti lelungan sing katon apik banget lan angel banget amarga ana kuatir nalika mlebu lan liwat bandara lan keamanan, pitakon apa penerbangan kasebut bakal mangkat / ndharat kanthi tepat tanpa kedadeyan, rasa kuwatir amarga hawa garing penerbangan, kuatir manawa klambi sing pas wis dikemas lan apa ora gawan dheweke bakal teka ing bandara ... stres iki bakal nyebabake kita lara.

Banjur ana masalah sanitasi. Bakteri sing ditemokake ing bandara, sepur, pesawat, lan titik istirahat bisa nyebar ing rai lan awak liyane. Pangowahan ing zona wektu dikombinasikake karo kurang turu ing kulit. Antarane dehidrasi lan pembuluh getih abuh ing mripat sing ngasilake rakun - lelungan dadi ngipi elek.

Ora sabar ngenteni ing hotel kanggo adus panas: Elinga, sabun lan sampo hotel dudu kalebu awak. Sanajan gumantung ing hotel, kemungkinan produk kecantikan gratis duwe bahan-bahan sing wangi lan akeh bahan kimia sing ana gandhengane langsung karo iritasi - luwih-luwih yen kulit sensitif.

Tantangan Kosmetik

Dadi jelas manawa kita kudu nggunakake produk sing bakal njaga kita supaya sehat lan resik, mambu lan katon apik nalika ora ngrusak lingkungan utawa menehi buta utawa mateni kewan. Kanthi kabeh pilihan sing kasedhiya, kepiye cara nggawe keputusan sing bener?

Kita digodha saben muter. Industri kosmetik global (kalebu perawatan srengenge / kulit / rambut, deodorant, kosmetik / pewarnaan lan wewangian) bisa nganti $ 429.8 milyar ing taun 2022 saka penjualan sing didol liwat toko ritel (supermarket, toko merek eksklusif, toko khusus) lan saluran online.

Sing tenan nggumunake yaiku kepiye cepet bisnis gedhe iki berkembang lan sepira cepet pamindhahan pasar kanthi online. Telung puluh persen ($ 12 milyar) dibuwang liwat blanja online, nuduhake kenaikan 24 persen mung sajrone setaun.

Produk perawatan kecantikan lan perawatan pribadi utamane wis mateng kanggo pangembangan online, amarga minat konsumen kanggo njajahi produk anyar lan ngisi produk sing wis duweni lan disenengi.

Kaloro mode shopper iki - panemuan lan penambahan - kalebu driver online paling kuat kanggo penetrasi online.

Eceran Plancongan. Kesempatan liyane kanggo Seduction

Saluran distribusi kosmetik liyane sing anyar lan anyar yaiku Duty Free - toko bandara. Eceran plancongan (blanja ing bandara, pantai lan plancongan tanpa pajak) minangka salah sawijining pasar paling gedhe ing industri kosmetik. Tanpa tugas diwiwiti ing Bandara Shannon, Irlandia, 1947, lan saiki dadi bagean umum saka pengalaman lelungan masarakat. Dina iki ritel wisata minangka industri global sing regane meh $ 64 milyar. Saka iku, parfum lan kosmetik nyaris udakara 1/3 penjualan, lan wilayah Asia-Pasifik, sing paling gedhe ing kabeh pasar, ngontrol 38.6 persen pangsa pasar.

Eceran wisata minangka salah sawijining pasar paling gedhe kanggo Estee Lauder lan L'Oréal, lan akeh koleksi anyar sing didol kanthi eksklusif liwat saluran distribusi kasebut.

Trends

Konsumen kabeh umur seneng karo macem-macem produk anyar lan merek anyar. Konsumen enom ndhukung produk buatan, artisanal, tanpa bahan kimia lokal. Merek independen nemokake daya tarik lan para pengusaha nggawa produk kreatif anyar ing pasar.

Amarga konsumen pengin SAIKI, produk sing njanjeni kepuasan langsung minangka segmen sing tuwuh, utamane ing irisan perawatan kulit ing pasar. Pria lan wanita pengin ndeleng ngilangi garis, tas lan cacat liyane lan produk perawatan kulit sing alami, resik lan fokus ing kesehatan bakal sukses.

Pilihan. Naked utawa Warna Kode

Ana luwih saka 679 warna dhasar sing bisa dipilih lan isih nganti konsumen milih pilihan warna. Kosmetik mudo ngluwihi krem, lan adol produk sing nawakake pengalaman sing relevan bisa saya tambah. Ora preduli umur, konsumen sing saya beda-beda aktif ngupayakake pilihan nalika maju menyang loket kecantikan, nglampahi wektu nganggo video YouTube kecantikan utawa njelajah situs web kanthi produk kosmetik sing saya akeh. Para konsumen mesthi pengin produk kecantikane nggambarake individualitas. Sing wis owah sajrone sawetara taun kepungkur yaiku para pembeli duwe pilihan sing gedhe banget ing endi wae lan kapan wae dheweke arep blanja.

Arep mudo

Kanthi watesan papan (amarga watesan maskapai, kamar hotel sing luwih cilik, lan ruang gawan sing dikurangi), para plancong golek cara kanggo nggawa produk sing dikarepake supaya bisa nemoni tantangan mobilitas. Produk sing tanpa paket utawa "wuda" narik kawigaten para prajurit dalan lan 35 persen garis subur sing memenuhi syarat iki. Produk kasebut solid lan diformulasikan kanthi sithik utawa ora ana banyu lan digawe tanpa pengawet sintetik, nyuda kebutuhan plastik kanggo produk sing kalebu bar sampo, kondisioner padat, sabun, scrub, bar pijet lan minyak bath. Kanggo konsumen sing seneng versi rangkep, bungkus digawe saka bahan sing bisa didaur ulang, bisa digunakake maneh utawa kompos.

Kaendahan Tanpa Banyu

Banyu minangka bahan sing paling akeh digunakake ing industri lan ana kuatir babagan panggunaan lan penyalahgunaan sumber daya iki. L'Oréal wis berkomitmen kanggo nyuda konsumsi banyu 60 persen saben produk rampung ing taun 2020 (garis dasar 2005) lan Unilever duwe komitmen kanggo nyuda panggunaan banyu ing taun 2020 (garis dasar 2010). Konservasi banyu dadi motivasi kanggo ngluncurake produk anyar sing "garing" (yaiku pembersih bubuk lan topeng lembaran garing) bebarengan karo merek kecantikan sing tanpa banyu.

Konservasi lan pendekatan minimalis kanggo kaendahan nggawe motivasi Korea kanggo ngembangake produk hibrida sing nada lan hidrat ing siji produk, nggunakake bahan alami kayata teh hijau lan vitamin E. Produk sing didhasarake asil duwe daya tarik tanpa jender lan awet tuwa, nggawe kurang kekacoan.

Pameran Dagang Artis Makeup Internasional. IMATS

Yen sampeyan kasengsem ing endi para profesional ing industri kosmetik golek inspirasi lan pendhidhikan… dheweke melu acara IMATS sing dianakake ing kutha-kutha gedhe ing saindenging Amerika Serikat lan Eropa. Pendidik, seniman makeup profesional, vendor produk, lan segmen liyane ing industri kanthi semangat nuduhake ilmu, keahliane, lan saran supaya katon apik banget lan luwih apik. Apa telusuran minangka produk kanggo nambah tampilan "komuter" utawa duwe kekarepan kanggo menang pesta kostum Halloween sabanjure, program IMATS minangka tujuan utama.

Sanajan seneng banget tuku blanja kosmetik ing Bloomingdale utawa Sephora, para profesional nemokake merek paling apik kanggo klien lan pelanggan ing IMATS. Salah sawijining merek sing paling dihormati ing kalangan profesional lan konsumen yaiku Kryolan. Aku bubar melu salah sawijining program latihan kanggo seniman dandanan sing pengin dadi, lan mlaku kanthi flash drive sing kebak ide babagan carane tampil luwih apik - kanthi gaweyan minimal. Aku uga dadi penggemar lini produk sing jembar.

kryolan

Yen sampeyan pancen setya karo gaya urip vegan, fokus ora kudu mandheg karo sistem pencernaan. Thanks kanggo Lip Bar, lambe saiki bisa nemokake objektif amarga lipstik minangka campuran bahan alami sing diperkaya karo butter shea, alpukat lan minyak klapa lan Vitamin E.

Khuraira Musa

Teknologi mindhah seniman dandanan lan konsumen adoh saka sikat, spons lan driji, ngganti proses karo teknologi sikat udara. Mung sawetara taun kepungkur, sampeyan butuh gelar seni lan teknik canggih kanggo nggunakake sikat udara, nanging wektu lan gaweyan nggawa alat abad kaping 21 iki menyang tas tote lan rak kamar mandi pribadi.

Luwih saka 20 taun, Khuraira Musa nggawe jagad iki luwih ayu, "Siji Pasuryan Sekaligus." Kanggo peralatan lan kelas airbrush, studio New Jersey menehi kesempatan kanggo sinau saka profesional.

Temptu

Kanggo ngrampungake kulit sing alami lan khas, Temptu nyedhiyakake teknologi lan produk kanggo nggawe tampilan profesional ing omah kanthi versi sikat udara. Airpods bisa disesuaikan lan dipersonalisasi saben dina-wengi, santai nganti elegan, mbenerake titik, kontur, lan strobing amarga garis produk sing kalebu pondasi, blush, highlighter lan bronzer.

Iki minangka rahasia kanggo kulit tanpa cacat kanthi teknologi paten TEMPTU lan dandanan sikat udara siji-sijine, kabukten ora nyedhiyakake dandanan kanggo ASENT, gabungan kaendahan lan teknologi sing sampurna karo sikat udara TEMPTU.

Mesin dandanan airbrush nduweni 3 bagean utama: stylus airbrush, kompresor udara lan selang udara sing nyambungake kalorone. Kanggo nggawe kulit tanpa cacat (tanpa pitulung saka seniman profesional), sikat udara menang. Artis profesional wis nggunakake teknik kasebut ing salawas-lawase, nanging saiki ukuran lelungan nggawe bisa digunakake lan terjangkau kanggo nyedhiyakake gambar penggemar kecantikan ing omah.

Sikat udara mbutuhake dhasar khusus sing ditrapake liwat bedhil, mesthine kudu konsistensi lancip lan katon ing kulit kaya kabut, nutupi kulit kanthi lapisan pigmen sing lancip nggawe kulit sing katon alami.

Kevin James Bennett

Yen sampeyan ora nggawe tampilan profesional dhewe (utawa pengin sing khusus kanggo pesta utawa ulang taun), saiki wayahe golek profesional. IMAT nggawa pro ing ngarep lan tengah. Dheweke ora mung nggawa sihir ing panggung kanthi kelas master, nanging dheweke uga apikan lan loma karo wektu lan bakat kanggo menehi saran lan pandhuan ing level pribadi.

Nalika ngeterake plancongan utawa plancongan ing bisnis, interval sing adoh saka omah, tegese kosmetik ukuran cilik lan produk perawatan pribadi liyane luwih praktis tinimbang ukuran jumbo saka Costco. Mbayar premium kanggo minis plancongan iku sampah, mula yen tuku kit lan wadhah sing bisa digunakake maneh bakal entheng.

Kasus MYO-Kosmetik

Perusahaan kasebut komitmen karo praktik berkelanjutan lan produk kasebut bisa didaur ulang lan tindakake program Carbon Offset lan Take-Back. Kasus kasebut digawe ing Kanada saka bahan bahan panganan lan medis.

Lab Inovasi Dinamis

Garis nyusup serem sing katon (kaya sihir) ing wajah kita, asring nesu kanthi nesu (lan / utawa depresi) sing nggawe depresi. Dynamic duwe serum topikal sing bakal nyuda sikil gagak tanpa perlu operasi plastik.

Kanggo informasi tambahan, bukak imats.net.

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan