Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Babagan Cabo Verde News transportasi News Wire Plancongan

Praia de Santa Maria: Cabo Verde livery anyar mlebu

JPK8755-e1557633493365
JPK8755-e1557633493365
ditulis dening Juergen T Steinmetz

'Praia de Santa Maria' teka saka Boston menyang Bandara Nelson Mandela ing Capem Verde, Jumuah wengi, nggawa 134 penumpang.

"Praia de Santa Maria", sing jenenge dipilih dening para penumpang liwat poling umum ing Facebook, jenenge dadi pakurmatan salah sawijining keajaiban alam ing Cape Verde yaiku pantai sing misuwur ing Santa Maria ing pulau Sal, hub saiki maskapai.

Dihiasi warna biru lan pastel, merek anyar minangka campuran kaendahan unsur alami lan irama budaya Cape Verdian, kanthi warna omah sing ditemokake ing pulau kasebut.

Palet warna gambar interior lan eksterior pesawat kasebut nuduhake manawa pangowahan teka saka njero, kanggo nggoleki pelanggan kanthi luwih apik lan nggawa Cape Verde menyang jagad lan jagad menyang Cape Verde.

"Praia de Santa Maria" bakal duwe 12 kursi ing kabin premium lan 180 kursi ing kursi kabin utama bisa diatur lan kepenak.

Nalika tekane "Praia de Santa Maria", Cabo Verde Airlines telung pesawat 757-200 lan rencana bakal nampa loro maneh ing pungkasan taun.

Penerimaan pesawat minangka bagean saka nyusun maneh maskapai kasebut wiwit privatisasi rampung tanggal 1 Maret 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.