24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Warta Pamrentah Investments Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Napa Menteri Pariwisata Bulgaria dadi tuan rumah Investasi ing Konferensi Pariwisata

Menteri-NA
Menteri-NA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Pariwisata Bulgaria, Hon. Ibu Nikolina Angelkova siyap-siyap dadi tuan rumah  Investasi ing Pariwisata  tanggal 30-31 Mei ing negarane.

Menteri negesake visi kanggo narik investasi ing sektor pariwisata lan rencanane kanggo nyetel kesinambungan pariwisata ing Republik Bulgaria lan wilayah Eropa Tenggara. Menteri Angelkova lungguh karo eTN Afficilate:

Q. Faktor-faktor apa sing motivasi Menteri Pariwisata Bulgaria ngatur "Investasi Konferensi Keberlanjutan Pariwisata" sing pertama

Nindakake kabijakan kanggo ngowahi Bulgaria dadi tujuan turis sajrone taun, kita yakin manawa proses narik investasi ing sektor iki penting banget. Jenis forum iki biasane nawakake solusi, praktik sing apik, proyek, lan uga platform kanggo nggawe kontak antarane calon investor. Kita ngupayakake acara largescale supaya bisa nampa gema ora mung ing negara kasebut, nanging uga ing lingkaran internasional ing ngendi proyek lan ide sing diusulake bakal nemokake kasunyatan ing mangsa ngarep.

Q2. Konferensi kasebut bertujuan kanggo narik investasi ing industri pariwisata ing negara sampeyan, nanging uga ing wilayah Eropa Tenggara. Kepiye cara Bulgaria entuk bathi saka investasi asing langsung sing tambah ing negara-negara tanggané?

Bulgaria dudu ekonomi sing ditutup nanging bisa dideleng minangka bagean saka wilayah sing duwe kesempatan sing apik ing bidang pariwisata. Isih ana potensi gedhe kanggo pangembangan sektor ing Eropa Tenggara. Ngapikake kahanan bisnis lan nambah turnover pariwisata ing negara-negara ing wilayah kasebut migunani kanggo kabeh warga, amarga pariwisata minangka jalur kekancan antarane negara-negara lan, ing wektu sing padha, minangka salah sawijining sektor ekonomi sing paling penting. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo Bulgaria lan turis Bulgaria kanggo nikmati fasilitas lan layanan turis sing luwih apik ing wilayah kasebut.

P3. Kepiye cara sampeyan bisa nambah komplemen ing antarane Bulgaria lan liyane  Negara-negara Eropa Tenggara bisa ngasilake sinergi sing ditambah nilai?

Ana sub-sektor ing industri kasebut, amarga alasan sing objektif, sawetara negara Eropa Tenggara katon luwih apik tinimbang liyane. Contone, negara kita bisa nawakake pengalaman sing wis kabukten ing bidang wisata laut lan gunung. Kanggo kita, sumber kasebut minangka sumber penghasilan utama, nanging kanggo nggayuh tujuan ngembangake pariwisata sajrone taun, kita bisa nggunakake praktik-praktik apik sing dimiliki negara liya ing bidang pariwisata spa, pariwisata budaya lan sejarah, pariwisata gastronomi, lsp. Pangembangan produk pariwisata umum ing antarane negara minangka conto sing apik babagan cara sinergi sing dikarepake ing pariwisata ing wilayah kasebut.

P4. Saiki, inisiatif utama apa sing wis dijupuk kanggo njamin pertumbuhan sing sustainable industri pariwisata ing Bulgaria?

 Menteri Pariwisata nyipta Peta Proyek Investasi Pariwisata ing Bulgaria, nglumpukake usulan-usulan saka kabeh kotamadya ing negara kasebut. Kita arep nglengkapi inisiatif iki lan ngatur edhisi kaping pindho ing wektu ngarep. Nggawe forum tematik kanthi fokus ing pariwisata medis lan kesehatan minangka kesempatan sing apik kanggo nambah keahlian lan pertukaran praktik sing apik. Forum sing padha diatur dening Menteri Pariwisata ing taun 2017. Antarane 2016 lan 2018, kementerian kasebut melu format ekonomi ing tingkat regional, kayata Kerjasama Ekonomi Laut Ireng (BSEC), sing dadi koordinator. Kita melu aktif ing rapat Komite Pariwisata OECD lan ngatur klompok kerja bareng ing antarane negara-negara ing wilayah kasebut, sing ngrembug babagan prakarsa, proyek lan kesempatan umum.

P5. Apa asil sing sampeyan ngarepake saka edhisi pertama 'Investasi Pariwisata Berkelanjutan Konferensi '?

 Kita nyedhak acara iki kanthi pangajab positif amarga bakal dirawuhi dening para tamu lan pamicara sing duwe peringkat tinggi. Kita ora mung ngarep-arep bisa ngrungokake akeh ide lan saran sing menarik sajrone panel diskusi, nanging kita uga ngarep-arep supaya para peserta bakal melu aktif ing debat kasebut. Forum kasebut duweni potensi dadi acara jejaring profil dhuwur kanthi prospek pembangunan sing apik mbesuk. Iki minangka kesempatan liya kanggo promosi tujuan lan nampilake kaluwihan sektor pariwisata Bulgaria.

Informasi luwih lengkap babagan konferensi kasebut www.investingintourism.com

Cakupan eTN liyane ing Bulgaria: https://www.eturbonews.com/world-news/bulgaria-news/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.