Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jordan News Pariwisata News Wire Plancongan

Kamp Pengungsian UNICEF Azraq ing Yordania njaluk pitulung saka Central Hotels COO

Central-Hotels-UNICEF-Azraq-02
Central-Hotels-UNICEF-Azraq-02
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Terus kolaborasi Hotel Pusat karo UNICEF, Abdulla Al Abdulla, Chief Operating Officer (COO) Hotel Central lan anggota Lingkaran Kepemimpinan Kantor Wilayah Teluk UNICEF kanggo Anak lan Wong Muda, bubar gabung karo delegasi UNICEF menyang Kamp Azraq.

Azraq dadi 40,615 pengungsi Siria sing meh 22 persen umure kurang saka 5 taun. Saka total kasebut, 60 persen kalebu bocah, kalebu 240 bocah sing ora diiringi utawa pisah. UNICEF kerja sama karo Kementerian Pendidikan kanggo nyedhiyakake lingkungan pendhidhikan sing berkualitas, inklusif lan aman kanggo kabeh bocah ing Yordania. Asile, ewonan bocah pengungsi Siria bakal entuk akses menyang pendhidhikan prasekolah sing berkualitas ing kamp pengungsi Azraq minangka bagean saka dhukungan UNICEF marang Pamrentah Yordania kanggo nggayuh universalisasi KG2 ing Yordania ing taun 2025.

Pak Abdulla, ujar, "Kita setya ndhukung sebab gedhe UNICEF kanggo 'Nggawe prekara sing beda-beda sajrone bocah'. Kamp Azraq minangka inisiatif kemanusiaan sing luar biasa ing ngendi UNICEF lan macem-macem organisasi nindakake tugas luar biasa. Kunjungan menyang kamp menehi kita maksud anyar. Bocah-bocah minangka aset paling gedhe lan ing Hotel Central, kita bakal luwih akeh menehi bali marang masarakat kanthi kabeh cara. "

Manajemen kemah Azraq dikoordinasi dening Direktorat Urusan Pengungsi Siria (SRAD) lan UNHCR sing kerja bareng karo mitra Pamrentah lan kemanusiaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.