24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Warta Breaking Irak News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Tandha keamanan: Kedutaan Besar AS ing Baghdad ngelingake wong Amerika supaya ora lelungan menyang Irak

0a1a-114
0a1a-114
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kedutaan Besar AS ing Irak wis ngetokake peringatan keamanan, ngelingake warga AS babagan "ketegangan sing meningkat" ing negara kasebut lan menehi saran supaya ora lelungan menyang kana.

Peringatan nasihat kasebut dikirim ing Twitter nalika dina Minggu wengi. Dumadine nalika ketegangan ing Timur Tengah antarane Amerika Serikat lan Iran.

Peringatan kasebut sawise kunjungan kejutan menyang Baghdad dening Sekretaris Negara AS Mike Pompeo sing dikatutake nunjukake dhukungan AS kanggo pamrentah ing Baghdad. AS ujar manawa wis njupuk intelijen yen Iran ngancam kepentingan Amerika ing Timur Tengah.

Sajrone kunjungan kasebut, Pompeo uga ujar manawa dheweke pengin negesake kebutuhan Irak kanggo nglindhungi warga Amerika ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov