24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Kuwait Breaking News Oman Breaking News Warta Breaking Qatar Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Opening: Grand Swiss-Belresort, Swiss-Belsuites, Swiss-Belb Boutique and Swiss-Belinn

Swiss-Belb Boutique-Bneid-Al-Gar
Swiss-Belb Boutique-Bneid-Al-Gar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Grand Swiss-Belresort (Bahrain), Swiss-Belsuites (Bahrain), Swiss-Belb Boutique (Kuwait) lan Swiss-Belinn (Oman lan Qatar) bakal dibukak ing sawetara wulan mbesuk.

Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita seneng banget ngenalake taun iki patang merek anyar ing wilayah Timur Tengah saka unik lan macem-macem portofolio 14 merek menehi pilihan sing luwih apik kanggo para tamu. Iki nggawe kesempatan sing gedhe banget kanggo tuwuh nalika ngembangake portofolio merek ing pasar sing nawakake luwih akeh pilihan kanggo pihak sing duwe lan wisatawan ing tujuan liyane. Tujuane kanggo nyedhiyakake Swiss-Belhotel International minangka alternatif paling apik kanggo perusahaan chip biru ing pasar sing ngasilake asil sing unggul, nilai sing ora ana tandhingane lan pengalaman sing ora bisa dilalekake. Hasrat lan Profesionalisme minangka inti budaya merek kita. ”

Nandheske konsep merek sing diarani Laurent, Grand Swiss-Belresort minangka merek mewah khas sing nyedhiyakake fasilitas premium lan layanan kanggo para wisatawan sing cerdas. Kosok baline, Swiss-Belb Boutique minangka merek gaya urip kelas atas mewah sing dirancang kanthi gaya ing kategori bintang 4 kanggo tamu pengalaman khusus ing setelan kontemporer lan intim sing dadi inti kabeh tumindak kasebut. Kajaba iku, Swiss-Belsuites utamane dirancang kanggo tamu lan kulawarga sing isih suwe sing pengin papan tambahan. Nawakake papan sing apik kanthi apik lan apik kanggo kerja lan urip.

Laurent nambahake, "Swiss-Belinn minangka merek sing dipanggonke ing kategori bintang 3 lan digawe babagan konsep inti sing luwih sithik ing lingkungan sing trendi kanthi fokus ing fasilitas lan layanan sing dikarepake para tamu kanthi rega sing terjangkau. Ciri khas merek iki yaiku aksesibilitas lan konektivitas kanggo turis sing cerdas lan teknologi nalika bepergian. ”

Ngomong babagan profil para wisatawan sing ganti lan kepiye Swiss-Belhotel International nanggapi pangowahan kasebut, Laurent negesake, "Kita ndeleng generasi lelungan anyar sing ngupayakake pengalaman sing diilhami kanthi lokal. Dheweke golek akomodasi sing trendi lan apik, uga dilengkapi gaya urip. Ing Swiss-Belhotel International, kita wis siyap kanggo nggayuh tren sing muncul iki kanthi pilihan merek lengkap sing nawakake portofolio hotel sing luar biasa kanggo nyedhiyakake segmen pasar sing beda-beda.

Swiss-Belhotel International ngumumake pembukaan pitu hotel taun iki ing wilayah MENA sing wis siyap-siyap mbukak karo Swiss-Belb Boutique Bneid Al Gar lan Swiss-Belinn Doha dibukak ing Q2 taun 2019 ngiring dening Swiss-Belsuites Admiral Juffair Bahrain lan Bandara Swiss-Belinn Muscat dibukak ing Q3 taun 2019. Telung liyane yaiku Swiss-Belhotel Al Aziziyah Makkah, Grand Swiss-Belresort Seef, Bahrain lan Swiss-Belresidences Al Sharq bakal siyap dibukak ing Q4 2019

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.