24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Myanmar Breaking News News Pengumuman Pers Thailand Breaking News News Wire Plancongan

Centara Tandha MOU karo Hotel KMA kanggo Hotel Enam Myanmar

Centara-MOU-6-Myanmar-hotel_02
Centara-MOU-6-Myanmar-hotel_02
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel Resor Centara, Operator hotel terkemuka Thailand, lan KMA Hotels Group, anak perusahaan Grup Perusahaan Kaung Myanmar Aung (KMA), wis ngumumake penandatanganan MOU kanggo miwiti pangembangan lan renovasi 6 hotel sing ana ing sawetara tujuan wisata paling populer ing Myanmar, kabeh bakal dikelola nganggo merek Centara. Nggarap proyek kasebut bakal diwiwiti ing taun 2019.

Proyek iki bakal nyumurupi telung properti KMA Hotels sing ana ing Inle, Naypyitaw, lan Taungoo sing direnovasi sadurunge dibukak maneh, lan pangembangan 3 hotel anyar ing Bagan lan Than Daung. 3 hotel anyar kasebut yaiku Centara Bagan River View Resort & Spa Kaytumadi Dinasti Bagan Resort, Centara Boutique Collection lan Shwe Than Daung Resort, Centara Boutique Collection. Kabeh enem hotel bakal digunakake nganggo merek Centara lan Centara Boutique Collection kelas atas lan kelas ndhuwur. Centara Paradise Inle Lake Resort & Spa bakal dibukak ing Q4 taun iki.

Kesepakatan kasebut menandai mlebu Centara dadi salah sawijining pasar pariwisata paling cepet ing donya lan nggawe perusahaan bisa ngamanake piala utama Myanmar.

"Kemitraan karo Hotel KMA minangka tonggak sejarah penting kanggo Centara," jarene Thirayuth Chirathivat, CEO Centara. "Iki menehi kita kesempatan kanggo nggawe sentra penting kanggo Centara ing negara sing duweni potensi pangembangan pariwisata, lan kita ngarep-arep bisa menehi kontribusi kanggo pangembangan Myanmar nalika menehi pilihan kanggo para wisatawan kanggo nikmati standar keramahan internasional sing inspirasi saka Thailand. liwat macem-macem tujuan. ”

Grup Perusahaan KMA minangka perusahaan swasta sing didegake lan dipimpin dening Ketua U Khin Maung Aye, Ketua CB Bank. Grup kasebut ngemot 15 entitas perusahaan sing beroperasi ing macem-macem industri.

"Kita seneng banget yen Centara bakal nggawa keahlian manajemen lan merek sing kuat menyang enem tujuan sing paling populer ing Myanmar," ujare U Kaung Htet Tun, Direktur Utama KMA Group. "Myanmar nduwe potensi gedhe kanggo tuwuh pariwisata, lan anané Centara ing kene minangka langkah maju kanggo industri Hotel lan Pariwisata."

Myanmar minangka negara nomer loro nomer loro ing Asia Tenggara lan duwe salah sawijining ekonomi sing berkembang paling cepet ing wilayah kasebut. Sektor pariwisata negara kasebut mapan sajrone tuwuhing jangka panjang; tingkat pertumbuhan pariwisata sing diantisipasi ing negara 8.5% saben taun nganti taun 2025 ndadekake Myanmar dadi puncak pasar pariwisata paling cepet ing donya.

Enem hotel ing Myanmar minangka bukti luwih lanjut babagan strategi ekspansi Centara, sing njaluk tikel kaping pindho properti sing dikelola ing taun 2022, lan keahlian tambahan Centara lan pangembang utama KMA Group bakal ningkatake adegan perhotelan Myanmar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.