Airlines Airport Breaking News Finlandia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Codeshare ngumumake antarane Finnair lan Juneyao Air

finnair
finnair
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Juneyao Air lan Finnair wis setuju ngluncurake kemitraan codeshare wiwit tanggal 28 Juni 2019, nggabungake sinergi saka loro maskapai kasebut. Kesepakatan iki bakal nyedhiyakake panyambungan antarane China lan Finland, lan bakal mbantu ngupayakake kerja sama sing penting ing wektu cedhak, saengga maskapai bisa nggunakake jaringan, keahlian lan aset saben liyane kanggo mupangat para konsumen. Penerbangan codeshare bakal mbukak didol tanggal 17 Mei lan efektif lelungan Juni 28.

Kemitraan karo Finnair ngidini para penumpang Juneyao Air bisa menikmati konektivitas sing lancar ing penerbangan domestik sing dipilih Finland. Ing perjanjian codeshare, kode Juneyao Air HO bakal dilebokake ing Helsinki-Shanghai pesawat karo Finnair, lan kutha-kutha domestik ing Finland kalebu Rovaniemi, Ivalo, Oulu, Kemi lan Kuopio. Apamaneh, penumpang uga bakal entuk bathi liwat check-in barang.

Penumpang Finnair uga bisa njupuk kauntungan saka ngarsane Juneyao Air ing China, kanthi codeshare menyang kutha kalebu HarbinShenyangDalianXi'anChongqingQingdaoXiamen, Kunming, Fuzhou lan Nanjing kanggo Xi'anChongqing lan Zhangjiajie. Kangge, Finnair bakal nyelehake kode AY ing Shanghai-Helsinki pesawat dening Juneyao Air. Saliyane kesepakatan codeshare, kaloro maskapai kasebut bakal bebarengan golek kesempatan kanggo nambah pengalaman pelanggan.

Kesepakatan codeshare Juneyao Air lan Finnair bakal nguatake visi maskapai loro kasebut, supaya bisa nyedhiyakake jembatan udara anyar sing bisa menehi konektivitas lan macem-macem pilihan sing luwih apik kanggo para penumpang, uga mbantu nambah hubungan pariwisata lan komersial ing antarane kaloro negara kasebut.

"Kanthi jaringan sing gegandhengan karo loro-lorone, Juneyao Air lan Finnair nawakake luwih akeh pilihan, saengga gampang komunikasi lan komunikasi ing antarane China lan Eropah liwat Finland. Mula, kita yakin tenan babagan kemitraan codeshare antarane Juneyao Air lan Finnair lan ngarep-arep bisa kerja sama menang ing musim ngarep, ”ujare Pak. Yu Chengji, Wakil Presiden Eksekutif Juneyao Air.

"Kita seneng banget kerjasama iki karo Juneyao Air lan seneng nawakake luwih akeh tujuan lan sambungan sing apik marang para pelanggan China, "Ujare Pak Christian Lesjak, Wakil Presiden Senior, Jaringan lan Manajemen Sumber Daya ing Finnair. "Kita uga nampani pelanggan Juneyao Air kanggo njelajah Finland karo penerbangan domestik kita. ”

Juneyao Air bakal miwiti Shanghai (PVG) - Helsinki (HEL) layanan saben 28 Juni kanthi unggulan unggulan anyar Boeing 787-9 Dreamliner, dadi siji-sijine operator layanan lengkap duweke China kanthi penerbangan jarak jauh langsung menyang Eropah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.