24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts tanggung jawab Warta Breaking Samoa Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Sinalei Reef Resort & Spa ndhukung target nandur wit ambisi kanggo Samoa

0a1-11
0a1-11
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Minangka bagean saka upaya Sinalei Reef Resort & Spa sing terus berkembang kanggo njaga bumi sing luwih sehat lan luwih ijo, tim kasebut kanthi bangga ngumumake keterlibatane ing drive offsetting karbon Young Pacific Leaders '(YPL) 2019.

YPL minangka jaringan pimpinan Pasifik sing kerja sama kanggo ngatasi tantangan global sing nyebabake wilayah kasebut, lan didhukung dening Kedutaan Besar AS, Samoa; Menteri Sumber Daya Alam & Lingkungan, Samoa; lan Masyarakat Konservasi Samoa.

Drive offsetting karbon YPL ngupayakake netralake gas-gas CO2 sing dipancarake dening kabeh delegasi sing melu konferensi YPL 2019, ningkatake profil tantangan lingkungan sing nyebabake Samoa - lan jagad umume - lan menehi inspirasi dhukungan kanggo tujuan ambisius negara kanggo nandur rong yuta wit ing taun 2020.

Manajer Pemasaran lan Pengembangan Bisnis Sinalei, Nelson Annandale, ujar manawa resor kasebut ngirim sekelompok staf lan tamu menyang Cagar Nasional Vailima, dina Jumuah 10 Mei, kanggo melu drive tandur wit.

"Biyen, kita nyumbang dhuwit kanggo drive kanggo mbantu tuku wit," jarene. "Ing taun iki, kita dadi sukarelawan kanggo para staf lan tamu kanggo tetaneman, lan aku bangga bisa ujar manawa klompok nandur 200 wit."

"Rencana YPL kanggo ngatur sesi penanaman rutin taun iki, mula kita bakal melu kapasitas apa wae sing dibutuhake," jarene. "Pancen nyenengake nalika ndeleng anggota tim lan tamu sing nggabungake kekuwatan kanggo nglindhungi Samoa lan planet iki."

Warta iki diwiwiti saka mburi resor sing bubar menehi dhukungan kanggo Jaringan Pariwisata Berkelanjutan Pasifik Selatan.

Nggabungake para pemangku kepentingan kaya ing saindenging wilayah, kalebu individu, bisnis, agensi pamrentah lan ahli, jaringan kasebut bertujuan kanggo nglindhungi warisan budaya wilayah kasebut lan njamin lingkungan lokal dilindhungi kanthi turun-tumurun.

Minangka pangguna awal saka Program Pemantauan Keberlanjutan jaringan, Sinalei Reef Resort & Spa nglumpukake lan nyedhiyakake data rutin babagan macem-macem tema kayata manajemen energi, banyu lan limbah; polusi; konservasi lan warisan budaya.

"Program iki bertujuan kanggo promosi kolaborasi ing antarane hotel kanggo ngetrapake inisiatif dhasar sing ngatasi tantangan ing saindenging pulau, kayata pengurangan sampah plastik," ujare Nelson.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov