Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Guatemala Breaking News Warta Industri Rapat rapat Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Komisi UNWTO kaping 64 kanggo Amerika rapat ing La Antigua, Guatemala

untogua
untogua
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saiki, Komisi UNWTO ke-64 kanggo Amerika rapat ing La Antigua, Guatemala. Kamis dina pisanan.

Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili ketemu karo pimpinan Institut Pariwisata Guatemala (INGUAT)

Kegiatan pertama dina iki kalebu diskusi babagan seminar internasional babagan manajemen tujuan, sing bakal ngatasi tantangan lan kesempatan saiki kanggo manajemen tujuan ing tingkat nasional lan lokal, kalebu peran anyar organisasi manajemen tujuan (OGD). ) lan pangembangan tujuan sing cerdas, liwat pertukaran ide lan praktik sing apik ing manajemen tujuan. Acara kasebut nggabungake para pengambil keputusan lan aktor publik saka wilayah Amerika sing melu ngrumusake lan ngetrapake kabijakan pariwisata lan promosi kemitraan publik-pribadi. Rapat iki ditujukan kanggo delegasi anggota UNWTO, pengusaha sektor pariwisata lan liya-liyane.

Sandra Carvao, Kepala Intelijen Pasar lan Daya Saing ing UNWTO dijaluk pidato ing konferensi UNWTO dina iki. Dheweke moderat panel bebarengan karo ngside Humberto Rivas Ortega, Profesor, Sekolah Teknik Manajemen Ekspedisi lan Ekowisata, Chili, lan Graciela Caffera, Perwakilan, Biro Konvensi & Pengunjung Punta del Este, Uruguay.

Agenda Komisi yaiku:

1. Adopsi agenda

2. Komunikasi Ketua Komisi (Bahama)

3. Laporan Sekretaris Jenderal 3.1 Pariwisata Internasional ing taun 2018 lan 2019 3.2 Implementasi Ringkesan Program Kerja 2018 lan 2019

4. Laporan babagan implementasi Program Umum Pekerjaan kanggo taun 2018-2019

4.1 Kegiatan Daerah

4.2 Nganyari Kegiatan Anggota Afiliasi

4.3 Konvensi Kerangka Etika Pariwisata

4.4 Ratifikasi amandemen Statuta: Tionghoa minangka basa resmi UNWTO

5. 2019, Taun Pendhidhikan, Ketrampilan lan Pakaryan - Laporan Akademi UNWTO

6. Laporan rancangan Kerangka Statistik kanggo Ngukur Keberlanjutan Pariwisata

7. Draf Program Kerja lan Anggaran kanggo taun 2020-2021

8. Nominasi calon ing kantor Majelis Umum kaping 23 lan anak perusahaan:  loro Wakil Ketua Majelis Umum  loro anggota Komite Kredensial  Pemilihan siji Ketua lan loro Wakil Ketua Komisi (2019-2021)

9. Nominasi calon kanggo makili wilayah ing Dewan Eksekutif lan badan anak perusahaan:  loro calon Dewan Eksekutif (2019-2023)  calon siji kanggo Program lan Komite Anggaran  loro calon Panitia Statistik lan TSA  loro calon Panitia Pariwisata lan Keberlanjutan  loro calon kanggo Panitia Pariwisata lan Daya Saing  siji calon Panitia kanggo Review Aplikasi kanggo Keanggotaan Afiliasi 1

0. Dina Pariwisata Sedunia 2018, 2019 & 2020  Pemilihan negara tuan rumah kanggo Hari Pariwisata Dunia 2020

11. Prakara liyane

12. Papan lan tanggal rapat Komisi Regional 65 kanggo Amerika

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.