24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Sri Lanka nggabungake tawaran wisata khusus sawise serangan teror

Festival Vesak-2018-02
Festival Vesak-2018-02
ditulis dening editor

Ana pirang-pirang tawaran sing dituduhake lan dibahas, lan keputusan pungkasan babagan upaya kolektif bakal digawe minggu ngarep karo Otoritas Pengembangan Pariwisata Sri Lanka (SLTDA), Biro Konvensi Sri Lanka (SLCB), lan Biro Promosi Pariwisata Sri Lanka (SLPB) nindakake tanggung jawabe adhedhasar rekomendasi industri sawise serangan teror Minggu Paskah sing kedadeyan ing Sri Lanka.

Rapat wingi karo hotel lan maskapai penerbangan, sing nomer telu wiwit kemunduran 21 April sing mateni meh 260 wong kalebu 45 turis, prioritas pasar endi sing kudu fokus dadi primer lan sekunder. Diskusi kasebut ngrampungake penawaran khusus kanggo ngrayu para turis minangka bagean saka upaya kebangkitan industri sawise serangan kasebut.

Disepakati manawa peluncuran kasebut bakal duwe telung segmen utama sing bakal dikembangake sejajar karo pengaruh paling optimal ing pasar: Konsumen, media lan agen perjalanan sing dibantu karo strategi promosi lan komunikasi.

Maskapai setuju kanggo nyedhiyakake tiket gratis lan konsesi kanggo klompok familiarizasi media lan agensi perjalanan sing fokus saka pasar asale. Maskapai uga setuju kanggo ndhukung pameran dalan menyang pasar kanthi tiket kanggo kegiatan promosi kasebut. Maskapai setuju kanggo nyedhiyakake tarif paling murah / koper sing luwih gedhe lan tambahan nilai liyane kanthi mandiri. Hotel setuju kanggo nawakake 50% utawa luwih kanthi tarif seragam, nanging penawaran bakal pas wektune.

Kanggo upaya kolektif supaya bisa sukses kanthi luwih cepet, industri kasebut uga njaluk SLTDA kanggo mbiayai strategi pemasaran lan komunikasi ing pasar sing dipilih, nyuda Pajak Bandara saka $ 60 dadi $ 50 saiki, nyuda biaya visa nganti 50%, lan mbusak / nyuda kabeh biaya mlebu ing situs wisata.

SLTDA diwakili dening Pimpinan anyar Johanne Jayaratne, SLCB dening Ketua Kumar de Silva, Asosiasi Hotel Kota dening Presiden M. Shanthikumar, Amal Gunatilleke saka Asosiasi Hotel Wisata (THASL), lan Nalin Jayasundera saka Operator Tur Inbound (SLAITO) nalika maskapai diwakili dening Jayantha Abeysinghe saka SriLankan Airlines, Chandana de Silva saka Emirat, Gihan Amaratunga saka Oman Air, lan Alice Paul saka Air India.

India diidentifikasi minangka pasar pertama kanthi paket promosi sing bakal diluncurake wiwit tanggal 1 Juni, disusul karo China, Timur Tengah, Rusia lan CIS, Inggris lan Eropa, lan Australia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.