Asosiasi Warta Breaking Taiwan News Warta Breaking Travel India Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Taiwan ngrampungake bisnis ing India

Pilih basa sampeyan
taiwan
taiwan
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Biro Pariwisata Taiwan ing India nganakake lokakarya ing Delhi tanggal 16 Mei kanggo nggawe kesadaran babagan tujuan ing antarane agen India.

Acara kasebut uga dirawuhi dening wakil senior pamrentah Taiwan. Panyebut khusus digawe dening maskapai lan wakil agen kanggo nyorot konektivitas Taiwan karo kutha-kutha India.

China Airlines lan republik Cathay ngomong babagan jaringan layanan udara sing akeh sing nyambung Taiwan karo sawetara kutha ing India. MICE lan fasilitas konvensi Taiwan uga fokus ing acara kasebut.

Pariwisata saka India menyang Taiwan meh tikel kaping pindho wiwit taun 2009, nanging mung udakara 35,000 wong. Yen dibandhingake, ing 2016 ana 5 kali jumlah pemergian India menyang Korea Selatan tinimbang Taiwan. Ora ana kesadharan babagan "merek Taiwan" ing India, manawa ing babagan papan, produk, utawa masarakat. China Airlines wis nindakake kampanye pariwara, nggunakake tagline “Taiwan: Rahasia Paling Apik ing Asia.”

Taipei bisa sinau saka kampanye India Luar biasa ing Delhi, sing mbantu mbiyantu para turis ing saindenging jagad kanthi macem-macem wilayah ing India; iki uga target target pamirsa, yoga, utawa lelungan petualangan. Ing India, macem-macem kasedhiya ing jarak sing adoh, saka ngunjungi museum utawa situs agama, utawa mangan lan blanja, utawa wisata petualangan. Uga kasedhiya macem-macem panganan vegetarian sing penting kanggo sawetara turis India.

Lokakarya sing padha direncanakake ing kutha-kutha liyane kanggo ningkatake para rawuh saka India, santai uga bisnis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India