Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam Warta Breaking Kepulauan Solomon Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

CEO Solomon Pariwisata diundang kanggo gabung karo Dewan PATA

goZEOhV0
goZEOhV0
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengakuan kuat kanggo Kepulauan Solomon ing panggung pariwisata internasional lan kudos gedhe kanggo Pariwisata Solomon karo CEO, Josefa 'Jo' Tuamoto diajak gabung karo dewan eksekutif Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA).

Langkah kasebut nyusuli Pak Tuamoto ing 'KTT Tahunan PATA 2019' ing Cebu, Filipina, minggu kepungkur, nalika melu debat kepemimpinan, dheweke menehi presentasi sing ora apik babagan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan Bangsa-Bangsa 8 - 'Pertumbuhan ekonomi berkelanjutan lan layak lowongan kanggo kabeh '.

Presentasi kasebut, dikirimake karo mitra saka Biro Pengunjung Guam, entuk sambutan saka atusan delegasi sing melu acara kasebut.

Sawise kasebut ing rapat umum tahunan organisasi kasebut, Pak Tuamoto diundang dening ketua PATA, Dr Chris Bottrill lan eksekutif kanggo gabung dadi direktur, ing proses kasebut dadi Fijian pertama sing entuk penghormatan kasebut.

Ngandharake undhangan kasebut minangka "wulu nyata" ora mung kanggo Kepulauan Solomon nanging kabeh wilayah Pasifik, CEO Tuamoto ujar manawa dheweke banget ngasorake undhangan kasebut lan duwe kapercayan sing diwenehake marang pimpinan Asia. -Pengurusan industri lelungan sing paling dihormati.

"Iki pancen minangka pakurmatan bergengsi lan aku arep ngucapake matur nuwun banget amarga wis diwenehi kesempatan sing luar biasa iki," ujare Pak Tuamoto.

"Ditunjuk dadi dewan eksekutif lan bisa menehi kontribusi luwih akeh kanggo organisasi sing nindakake akeh pitulung kanggo ngembangake kesempatan berorientasi pariwisata kanggo Kepulauan Solomon lan sateruse, kanggo kabeh wilayah Pasifik pancen dadi hak istimewa."

Undhangan kanggo gabung ing dewan PATA minangka tonggak sejarah utama liyane kanggo Pak Tuamoto.

Sadurunge gabung karo Biro Pengunjung Pulau Solomon nalika 2013, dheweke wis duwe profil kuat ing papan pariwisata internasional.

Minangka mantan CEO Pariwisata Fiji, pengalaman jaban rangkah karo kantor turis nasional Fijian kalebu dadi Direktur Regional kanggo Australia lan Amerika sadurunge diangkat dadi CEO dual lan peran direktur pemasaran internasional ing taun 2008.

Nalika karo Fiji Pariwisata, Tuamoto dadi katalis lan njupuk tanggung jawab manajemen pribadi kanggo reposisi internasional profil pariwisata internasional Fiji kanthi merek 'Fiji Me' sing sukses banget.

Dheweke nggawe kesuksesan kasebut atas jenenge Kepulauan Solomon ing pertengahan taun 2018 minangka kekuwatan penting kanggo mbentuk maneh Pariwisata Solomon lan ngluncurake 'Solomonons Is' sing wis ditampa kanthi apik lan khas banget. merek.

Aktivitas Pak Tuamoto ing lanskap pariwisata daerah kalebu peran wakil ketua Organisasi Pariwisata Pasifik Selatan.

Ing sisih komersial, pengalamane kalebu Direktur Operasi Komersial lan peran direktur ngatur karo Blue Lagoon Cruises sing berbasis ing Fiji.

Dheweke uga dadi konsultan senior badan pamrentah lan organisasi sektor swasta utama ing sawetara negara ing wilayah Pasifik Selatan.

Lulusan matematika lan fisika saka Universitas Pasifik Selatan, Pak Tuamoto duwe gelar MBA saka Universitas Wales ing Cardiff.

Dheweke uga wis ngrampungake studi manajemen ing Harvard Business School ing Massachusetts, Wharton Business School ing Pennsylvania, lan Universitas Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.