24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Pengumuman Pers Resorts tanggung jawab Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Edisi 5 Dina Internasional Yoga

0a1a-193
0a1a-193
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Edisi 5 Dina Internasional Internasional Yoga bakal dirayakake ing saindenging jagad ing tanggal 21 Juni 2019.

Kaya ing jaman biyen, taun iki uga Menteri Pariwisata, Pemerintah. India (MOT) bakal dadi tuan rumah Perjalanan Fam sajrone 5 dina

(20 nganti 25 Juni 2019), kanggo nampilake Yoga, Kesehatan lan Spiritualitas ing India sing 2 Operator Tur / Wartawan /

Bloggeurs & Pembuat Opin diundang kanggo melu saka saindenging jagad.

Tiket Penerbangan Internasional & Domestik bebarengan karo akomodasi lengkap & transfer bandara dirawat kanthi lengkap dening Menteri Pariwisata sajrone limang dina Tur FAM kasebut.

Peserta sing duwe minat bisa langsung ngirim surat menyang Pariwisata India Moskow ing [email dilindhungi] kanggo rincian luwih lengkap kanggo partisipasi. Tenggat wektu kanggo nggayuh minat sampeyan yaiku 22 Mei 2019.

Amarga ana kursi winates kanggo Tur FAM iki, para peserta bakal dipilih Dhasar "First come - First Serve".

Ngenteni krungu saka sampeyan paling awal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov