Breaking News Internasional Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Merek hotel sosial anyar Ormond Group, MoMo's, diluncurake ing Kuala Lumpur ing wulan Oktober

Pilih basa sampeyan
0a1a-205
0a1a-205
ditulis dening Kepala Editor Tugas

MoMo's, konsep keramahan sing main ing Ormond Group, bakal ngluncurake properti pertamane ing Kuala Lumpur tengah ing lingkungan Chow Kit sing apik ing wulan Oktober iki. Omah kanggo 99 kamar tamu, MoMo's KL bakal dadi papan nongkrong sing nyenengake ing kutha kasebut, nyedhiyakake papan multi-dimensi sing nyenengake lan santai ing endi para pengunjung lan warga bisa nempuh harmoni.

MoMo ngrayakake kolaborasi kreatif nalika nawakake hotel gaya urip sing dipimpin desain kanthi rega rega sing regane regane. Ing jejere kamar mikro, MoMo's KL bakal nyedhiyakake ruang sosial sing dinamis kanggo para komunitas kreatif lan para perantau kutha. Hotel kasebut dirancang kanggo menehi inspirasi kanggo momen sing ora mokal, liwat program kreatif sing nyenengake lan penawaran panganan lan omben-omben sing unik.

Host MoMo bakal nggawe manawa tamu duwe akses sing padha karo permata sing didhelikake Kuala Lumpur, ngalami kutha kaya sing dikarepake lokal. Mlaku saka pamanggih tradisional staf ing omah, para tamu siyap-siyap kanggo menehi salam marang tamu nalika teka, nggawe kopi utawa koktail nalika mriksa ing pamondhokan. Ngisin budaya open house Asia, MoMo bangga karo lingkungan informal sing para tamu didhukung supaya santai lan seneng-seneng, krasa ana ing omah.

Ing lantai ngisor, MoMosita's - konsep kasual anyar saka operator F & B Malaysia terkemuka, Christian Bauer lan Eddie Chew saka Troika Sky Dining, minangka bar selam sing nyenengake lan nyenengake sing nyedhiyakake taco lan cemilan bebarengan karo bir lan koktail botol. Bukak ing wayah sore ing saindhenging minggu, kanthi program musik wengi pungkasan ing dina Jumuah lan Setu, MoMosita's minangka papan tombol paling murah kanggo tamu lan warga supaya ora sabar lan akeh.

Nyusun narasi hotel dadi papan kanggo turu sing apik kanggo saben hotel sing dadi papan pengalaman kutha tamu, MoMo's KL ngajak para tamu urip, dolanan lan nginep. Lobi tradisional diganti dening ruang sosial sing dadi pusat kegiatan, The Playground. Playground, dununge ing lantai ngisor, minangka papan acara utama hotel sing bakal dadi tuan rumah seri acara mingguan saka seni pertunjukan, lokakarya lan pameran menyang set DJ lan pertunjukan langsung. Playground dikonsepake kanggo nyengkuyung pikiran kreatif sing paling apik saka kutha lan luar negeri kanggo gabung.

Kamar mikro kasebut dilengkapi fasilitas mewah, kasur mewah, TV cerdas, lan brankas kanthi fasilitas layanan kamar gaya mandhiri. Kamar sing madhep ing njero katon metu menyang lightwell galeri gedhe sing nyedhiyakake ruangane kanthi ruang gambar sing bisa diowahi. Palet desain ing kabeh ruangan lan ruang umum digawe saka bahan sing sederhana lan jujur ​​kanthi beton mentah, kayu laminasi, lan plester sisir sing ana ing saindenging ruangan. Cathetan warna pink sing mbledug, sayuran ijo sing wis dikumbah lan kuningan wis konsisten ing kabeh perabotan, kain lan ornamen sing nggawe desain MoMo fokus, nanging bisa dicedhaki.

Interior interior lan studio arsitektur Sydney, Akin Atelier, wis nggawa desain MoMo's Kuala Lumpur nggawa pendiri, Kelvin Ho's, gaya sing misuwur menyang properti unik iki. Arsitek lan desainer interior Australia wis nggawe MoMo's KL kanthi nggunakake karakter Kuala Lumpur kanthi macem-macem lan nyenengake minangka inspirasi kanggo desain kasebut. Ruang umum wis dikonsep kanggo ngrasakake kaya galeri pengalaman ing endi panganan, seni lan musik ditulis kanthi bentuk paling mentah kanggo ngunggahake lan nyusun saka ruangan sing sederhana.

Gareth Lim, CEO saka Ormond Group, ujar, "MoMo's nggawa kepribadian sing seger menyang Kuala Lumpur, menehi pengalaman kanggo para turis kanthi budaya adhedhasar pengalaman sing fokus lan nyenengake. Interaksi sosial minangka pusat etos MoMo lan ngarep-arep dadi bagean saka regenerasi lingkungan Chow Kit. ”

MoMo's bakal mbukak ing jejere The Chow Kit - An Ormond Hotel, peluncuran anyar liyane saka Ormond Group. Hotel MoMo nomer loro dijadwalake dibukak ing taun 2022 ing Melbourne, Australia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov