Breaking News Internasional Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

RIU Hotels & Resorts mbukak loro hotel anyar ing Maladewa

0a1a-226
0a1a-226
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Rantai Hotel & Resor RIU nembé mbukak loro hotel ing Maladewa. Atur Riu lan Istana Riu Maldivas kalebu hotel bintang-4 lan hotel 5 lan dununge ing Atol Dhaalu. Kaloro hotel nawakake tamu suite ing Samodra India sing apik banget.

Luis Riu, CEO perusahaan, nerangake manawa "iki wayahe apik banget amarga kita wis ngerjakake mbukak hotel ing Maladewa luwih saka pitung taun. Mbukak loro hotel sekaligus, nalika nantang tantangan teknis lan logistik sing apik amarga dununge geografis, muga-muga bisa dadi impen ing level pribadi lan profesional. ”

Ing proyek iki, perusahaan ora ana kasempatan. Proses kasebut mbutuhake kerja keras sing diwiwiti ing wiwitan taun 2017 lan butuh luwih saka rong taun kanggo nggawe rong resor sing kalebu kabeh. Rong hotel kasebut, ing rong pulau kapisah, digandhengake karo dalan mlaku 800 meter sing nyengsemake banyu. 72 suite ing ndhuwur banyu Kraton Malu Maldivas dununge ing sisih loro dalan kasebut.

Atur Riu ana ing pulau pribadi Maafushi. Istana Riu Maldivas ana ing pulau tetanggan Kedhigandu, sing uga dadi pribadi.

Dekorasi internal hotel ngurmati lingkungan sing ana ing lokasi, milih bahan anget kaya kayu lan nambah sawetara elemen kaca kanggo menehi ruang lan bisa nggunakake cahya lan cuaca sing paling apik ing tujuan iki. Dheweke uga kalebu akeh ruangan terbuka sing pancen nampilake pemandangan luar biasa saka endi wae ing pulau kasebut. Suite lan kamar kasebut dituduhake nganggo warna cahya pasir lan aquamarine sing nuwuhake segara, nanging uga sunar srengenge lan srengenge sing unik sing bisa dideleng ing tujuan plancongan sing adoh lan luar biasa iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov