Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Raffles Hotels & Resorts ngumumake mbukak hotel anyar ing China lan Maladewa

0a1a-235
0a1a-235
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Raffles Hotels & Resorts ngumumake mbukak rong hotel landmark anyar sing penting, Raffles Shenzhen lan Raffles Maldives Meradhoo. Kaloro hotel kasebut dibukak ing wiwitan Mei lan saiki nampa reservasi.

Dikenal minangka swarga kanggo royalti, bintang film, panulis lan seniman, akeh crita lan momen budaya sing luar biasa ditindakake sajrone watesan hotel lan resort Raffles sing mewah.

"Koleksi Raffles saiki kalebu 14 properti ing 12 negara, kanthi dhaptar alamat terkenal ing pasar utama ing saindenging jagad," ujare Chris Cahill, Wakil CEO, Accor. "Kanthi sejarah sing disimpen luwih saka 130 taun, Raffles saiki ngalami Renaissance, kanthi pipa proyek sing kuat sing bakal ndeleng portofolio nambah hotel tambahan 8-10 sajrone sawetara taun ngarep."

Raffles Shenzhen ndadekke kemewahan lan layanan mewah ing metropolis modern saka Shenzhen sing akeh 168 kamar tamu sing wiyar, uga pilihan omah sing wis dilayani, kanthi pemandangan Teluk Shenzhen lan Hong Kong sing luar biasa.

Ing pucuk sisih kidul kepulauan Maladewa, Raffles Maldives Meradhoo bisa dicopot saka irama urip saben dinane. Diubengi karo perairan Samodra India sing kristal lan karang sing durung diresiki, resort kasebut minangka papan sing langka yaiku 21 villa pantai pulau lan 16 villa laut ing laut. Tamu njupuk pesawat domestik lan diangkut nganggo boat speed menyang oasis Meradhoo sing murni lan pribadi.

"Kanthi lawang saiki wis dibuka kanthi resmi ing Raffles Maldives Meradhoo lan Raffles Shenzhen, kita seneng ngundang tamu supaya ngrasakake layanan sing ora sampurna, pesona intuisi lan petualangan luar biasa sing digawe legenda Raffles," ujare Jeannette Ho, Wakil Presiden, Raffles. Kemitraan Merek & Strategis. "Pirang-pirang taun sabanjure bakal nyenengake para tamu lan duta besar global nalika terus ngembangake koleksi hotel sing misuwur, nggawa Raffles menyang wilayah sing paling apik, apik lan budaya sing apik banget."

TINGGALING RAFFLES

Nambahake bukaan anyar ing China lan Maladewa, Raffles uga nggawe rencana pertumbuhan strategis lan strategis sing bakal nemokake merek mewah nambah hotel, resort lan proyek panggunaan campuran sing anyar lan nyenengake ing portofolio global sajrone taun-taun ngarep. . Sorotan kalebu:

• Dijadwalake dibukak ing taun 2020, Raffles Udaipur 101 kamar bakal dadi hotel pertama ing India. Model saka kraton, hotel kasebut ditemtokake ing sawijining pulau pribadi ing Danau Udaisagar ing wilayah sing apik lan romantis iki sing dikenal kanthi jeneng "Venesia Wétan".

• Raffles Jaipur, sing arep dibukak ing taun 2022, minangka hotel 55 kamar sing dibangun ing Kukas ing kutha Jaipur, cedhak tujuan wisata sing populer kayata Benteng Amer, Benteng Jaigarh, Benteng Nahargarh lan istana Jal Mahal.

• Raffles The Palm Dubai, kanthi 125 kamar lan suite hotel, bakal nikmati posisi sing diidham-idhamake ing pucuk kepulauan Palm, nyedhiyakake 360 ​​derajat ing pesisir Jumeirah lan Teluk Arab.

• Dijadwalake dibukak ing taun 2021, Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences dibentuk dening semangat kreatif lan intelektual saka Boston, salah sawijining kutha sing paling narik kawigaten ing Amerika Serikat. Dumunung ing tengah-tengah sejarah kutha, janji bakal dadi oasis keanggunan sing apik ing bangunan 33 lantai sing apik.

• Saiki lagi dikembangake, Raffles London bakal manggon ing gedung Old War Office ing Whitehall. Properti iki diowahi dadi hotel unggulan Raffles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov