Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Filipina Breaking News News Wire Plancongan Singapur

KTT Tahunan PATA 2019: Masalah keberlanjutan lan tanggung jawab sosial

PATAPH
PATAPH
ditulis dening Juergen T Steinmetz

KTT Tahunan PATA 2019 (PAS 2019), kanthi tema 'Progress with a Tujuan', dibukak ing Cebu, Filipina tanggal 9 Mei kanthi 383 delegasi saka 194 organisasi lan 43 tujuan sing melu acara patang dina kasebut. Delegasi uga kalebu siswa lokal lan internasional, uga wakil bab siswa, saka 21 institusi pendhidhikan sing asale saka wolulas tujuan.

Dhewe dianakake dening Departemen Pariwisata, Filipina, acara kasebut kalebu rapat dewan eksekutif lan penasihat Asosiasi, rapat umum tahunan (AGM), Simposium Pemuda PATA, Lounge PATA Insights, Debat Pemimpin UNWTO / PATA lan konferensi sedina sing disorot tantangan dhasar, masalah lan kesempatan industri pariwisata lan pariwisata lan kepiye industri kerja bareng bisa ngasilake pangowahan sing bisa ditindakake kanggo masa depan sing luwih apik.

"Kebutuhan kepemimpinan sing dituduhake ing industri pariwisata lan pariwisata durung nate luwih kritis. Minangka industri, kita ngupayakake tantangan global lan regional kanthi skala gedhe kalebu perubahan iklim, overtourism lan tekanan infrastruktur, uga ketimpangan sosial lan ekonomi ing akeh tujuan, sing mbutuhake jinis kepemimpinan anyar saka entitas sing pancen maju. , ”Ujare CEO PATA Dr. Mario Hardy. "KTT Tahunan PATA taun iki, kanthi tema 'Kemajuan kanthi Tujuan' ora mung nyinaoni masalah lan tantangan sing nyebabake industri kita uga nantang para delegasi supaya tumindak lan ngatasi masalah kasebut kanthi langsung.”

Sajrone konferensi sedina kaping 10 Mei, para delegasi diwenehi kesempatan unik kanggo dirungokake saka Pendhiri Co, Pendhiri Strategi Airbnb, lan Ketua Airbnb China, Nathan Blecharczyk, sing melu wawancara khusus siji-sijine Presenter Berita Dunia BBC, Rico Hizon.

Disponsori dening Forum Ekonomi Pariwisata Global (GTEF), intine pembuka 'Negara Ekonomi Dunia'dikirim dening Dr. Andrew Staples, Direktur Editorial Global ing The Economist Corporate Network. Dheweke nuduhake ramalan ekonomi makro paling anyar kanggo ekonomi global saka The Economist Intelligence Unit sadurunge ngenali kesempatan lan tantangan jangka panjang sing diadhepi wilayah Asia Pasifik

Ing wayah awan, para delegasi uga krungu saka macem-macem pamimpin pamikiran internasional lan pembentuk industri babagan macem-macem topik kalebu 'Negara Plancong lan Pariwisata Saiki lan Future ing Asia Pasifik','Navigasi Nomer','Lelungan sing Ora dingerteni kanggo Golek Dhewe','Manajemen Tujuan ing jaman sing durung mesthi','Pengarusutamaan Pariwisata Berkelanjutan','Kekuwatan Data lan Wawasan kanggo Pangembangan sing Bertanggung jawab','Pariwisata sing Bisa Diakses kanggo Kabeh', lan'Masa Depan Merek Tujuan Berkelanjutan'.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.