24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Djibouti Breaking News Warta Pamrentah Investments Kenya Breaking News Warta Breaking Mauritius News Breaking Mozambik Namibia Breaking News News wong Warta Breaking Afrika Selatan Sudan Breaking News Tanzania Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Kabar Breaking Uganda

Asosiasi Manajemen Pelabuhan Afrika Wétan lan Kidul ngembang cakrawala kanggo Papan Pariwisata Afrika

PAESA-e1558499823530
PAESA-e1558499823530
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Asosiasi Manajemen Pelabuhan ing Afrika Wétan lan Kidul (PMAESA) karo anggota ing 9 Negara Afrika gabung karo Dewan Pariwisata Afrika saiki. PMAESA minangka badan antar pemerintah sing nirlaba adhedhasar ing Mombasa, Kenya.

PMAESA digawe saka kementerian Line Government, Operator Port, Logistik lan pemangku kepentingan Pelabuhan lan Pengiriman liyane saka Wilayah Timur, Afrika Selatan lan Western Ocean Ocean.

Tujuan utama MAESA yaiku nawakake platform ing ngendi kabeh pemangku kepentingan ing ndhuwur lan pemain maritim utama padha gabung kanthi rutin kanggo ijolan lan nuduhake ide-ide saiki ing industri.

Andre Ciseau, Sekretaris Jenderal asosiasi kasebut ujar: "Partisipasi kita menyang Dewan Pariwisata Afrika bakal menehi kesempatan kanggo asosiasi loro kanggo interaksi lan nuduhake praktik paling apik kanthi tujuan berkembang lan berkembang benua Afrika.

Ketua Dewan Pariwisata Afrika Juergen Steinmetz ujar. "Asosiasi Manajemen Pelabuhan sing gabung karo Dewan Pariwisata Afrika minangka tonggak penting kanggo dewan sampeyan lan mbukak lawang kanggo nggedhekake cakrawala kerja sama kita. We welcome PMAESA menyang Dewan Pariwisata Afrika. "

Ringkesan Otoritas Pelabuhan Kenya (KPA) minangka perusahaan negara miturut Menteri Transportasi kanthi tanggung jawab "njaga, ngoperasikake, ngapikake, lan ngatur kabeh pelabuhan sing dijadwalake" ing sadawane garis pantai Kenya kalebu Pelabuhan Mombasa utamane lan pelabuhan liyane sing luwih cilik kalebu Lamu, Malindi, Kilifi, Mtwapa, Kiunga, Shimoni, Funzi lan Vanga. Iki uga tanggung jawab kanggo…Read More

Ringkesan Otoritas Pelabuhan Tanzania (TPA) saiki duwe Dar es salaam, Tanga, Pelabuhan Mtwara lan kabeh pelabuhan tlaga ing Tanzania. Otoritas Pelabuhan Tanzania didegake tanggal 15 April 2005 sawise ngilangi Undhang-undhang THA Nomer 12/77 lan diberlokake saka Undhang-undhang TPA No. 17/2004. Nggawe lan koordinasi sistem Pelabuhan. TPA diwajibake:…Read More

Gambaran Umum Perusahaan Pengembangan Pelabuhan Maputo (Port Maputo) minangka perusahaan swasta nasional, sing asale saka kemitraan antara Perusahaan Kereta Api Mozambik (Caminhos de Ferro de Moçambique), Grindrod lan DP World. Tanggal 15 April 2003 Pelabuhan Maputo diwenehi konsesi Pelabuhan Maputo suwene 15 taun, kanthi opsi perpanjangan…Read More

Ringkesan Otoritas Pelabuhan Mauritius (MPA) disiyapake miturut Undhang-undhang Pelabuhan 1998. Tujuan utama MPA yaiku dadi otoritas pelabuhan nasional tunggal kanggo ngatur lan ngontrol sektor pelabuhan lan nyedhiyakake layanan kelautan. Chief Executive Officer Mr Shekur Suntah Total Cargo Throughput 2012: 7,075,186 Ton Total Traffic Container 2012: 417,467 TEUs Tariff Port…Read More

Ringkesan Kementerian Kerja Raya lan Pengangkutan (MoWT) Republik Uganda minangka lembaga Pamrentah sing diwajibake: Merencanakake, ngembangake lan njaga infrastruktur transportasi ekonomi, efisien lan efektif; Rencanakake, pangembangan lan jaga layanan transportasi ekonomi, efisien lan efektif liwat dalan, rel, banyu, udara lan pipa; Ngatur karya Umum kalebu struktur pamrentahan lan; Promosi standar sing apik…Read More

Otoritas Pelabuhan Namibia (Namport), sing operasi dadi Otoritas Pelabuhan Nasional ing Namibia wiwit taun 1994, ngatur Pelabuhan Walvis Bay lan Pelabuhan Lüderitz. Pelabuhan Teluk Walvis dununge ana ing Pesisir kulon Afrika lan nyedhiyakake rute transit sing luwih gampang lan luwih cepet antara Afrika Selatan, Eropa lan Amerika….Read More

Ringkesan Pelabuhan Djibouti dununge ing sisih kidul ing Segara Abang, ing persimpangan jalur pelayaran internasional utama sing nyambungake Asia, Afrika lan Eropa. Pelabuhan kasebut minangka penyimpangan minimal saka rute utama perdagangan East-West lan nyedhiyakake pusat regional sing aman kanggo transhipment lan relay barang. Wiwit taun 1998,…Read More

Sea Ports Corporation (SPC) minangka perusahaan negara independen ing Sudan sing mrentah, mbangun lan njaga plabuhan, pelabuhan lan mercusuar Sudan. Perusahaan iki didegake ing taun 1974 dening pamrentah Sudan dadi operator port nasional lan otoritas pelabuhan. SPC makaryakke lan ngatur pelabuhan Sudan ing ngisor iki: Port Sudan Al…Read More

Ringkesan Otoritas Pelabuhan Nasional Transnet (TNPA) minangka divisi Transnet Limited lan diwenehi mandhiri kanggo ngontrol lan ngatur kabeh pitung pelabuhan komersial ing garis pantai Afrika Selatan 2954km. Dumunung ing pucuking Benua Afrika, pelabuhan-pelabuhan Afrika Selatan pancen cocog kanggo pasisir wétan lan kulon. Pelabuhan Nasional Transnet…Read More

Didegake ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka wilayah Afrika.

Kanggo informasi luwih lengkap lan dadi kunjungan anggota www.africantourismboard.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.