Airlines Breaking News Internasional Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel News transportasi News Wire Plancongan

Korean Air nampa pesawat Boeing kaping 200

korea-air
korea-air
ditulis dening editor

Korean Air nampa pangiriman B25-777ER kaping 300 ing tanggal 14 Mei, pesawat Boeing kaping 200 sing ditampa maskapai wiwit taun 1971.

Pesawat Boeing Air Korea pertama sing ditampa yaiku B707-3B5C. Saka 200 pesawat saka Boeing sajrone 48 taun, Korea Air saiki ngoperasikake 119 ing rute internasional lan domestik minangka bagean saka armada penumpang lan kargo.

Pesawat anyar iki pisanan dioperasikake ing rute Incheon-Fukuoka, lan utamane bakal mabur menyang San Francisco, Osaka, Hanoi lan tujuan internasional liyane bebarengan karo 24 B777-300ER liyane. B777-300ER paling anyar bakal duwe livery khusus kanggo nuduhake manawa pesawat ke-200 saka Boeing.

Korean Air pisanan ngenalake B777-300ER dadi layanan ing taun 2009. Kanthi kapasitas kursi 291, B777-300ER minangka pesawat ramah lingkungan kanthi 26% emisi karbon dioksida luwih sithik dibandhingake karo sadurunge, lan swara kasebut kurang akeh. Penumpang bisa ngrasakake swasana kabin sing nyenengake digawe dening lampu warna LED.

Korean Air nyambung 124 kutha ing 44 negara kanthi 119 lan 49 pesawat sing diproduksi masing-masing dening Boeing lan Airbus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.