24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News wong Sint Maarten Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

St.Maarten dadi tuan rumah konferensi Internasional Karibia Airlift

0a1a-266
0a1a-266
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Konferensi tahunan Tahunan Penerbangan Karibia kaping 4 bakal dianakake tanggal 11-13 Juni ing St. Maarten / St.Martin
Konferensi kasebut dianakake dening pejabat pariwisata ing rong sisi pulau kasebut, lan didhukung karo sawetara perusahaan penerbangan internasional utama.

Konferensi Konferensi Penerbangan Karibia, "CARIBAVIA" cekak, minangka platform lan solusi komunikasi sing berorientasi solusi kanggo para pemangku kepentingan pesawat udara yaiku industri penerbangan lan pariwisata.

Topik saka 30 sesi bakal beda-beda saka "Langit sing Apik; Liberalisasi Airlift ing Karibia ”kanggo
"Desain Bandara Regional Kanggo Konsep Nggawe Bathi", lan saka "Pemasaran Tujuan Energizing Energizing" nganti "Latihan lan Pementoran Kanggo Pelayanan Klien sing Nuntut" lan "Prekara AS". Subyek penting sing ana gandhengane karo bandara, lalu lintas udara, optimalisasi layanan, pemasaran tujuan, pengembangan pariwisata lan liya-liyane bakal dibahas ing lingkungan interaksi sajrone sesi lan jaringan ing saindhenging acara kasebut.

"Sajrone patang taun kepungkur, Meetup nambah minat internasional dening para ahli, profesional, lan pemain utama industri penerbangan. CARIBAVIA wis dadi merek kanggo format konferensi sing unik, ”komentar Cdr. Bud Slabbaert Ketua lan Koordinator konferensi, "Acara kasebut bakal luwih maju kanggo mbenerake reputasine minangka konferensi udara paling penting ing wilayah kasebut."

Peserta lan bakal melu acara 3 dina saka 24 negara / wilayah ing Amerika Utara lan Tengah, Eropa lan Afrika, uga macem-macem negara Karibia. Peserta biasane profesional ing industri penerbangan (bandara, maskapai, makelar charter, FBO, panyedhiya layanan penerbangan liyane), industri pariwisata (dewan pariwisata) lan perwakilan otoritas pamrentah. Wolung wartawan penerbangan lan penerbangan internasional akreditasi kanggo nutupi acara kasebut.

"Konferensi kasebut, kajaba dadi acara 'wajib-rawuh' kanggo sawetara wong sing cukup berpengaruh, uga kalebu topik sing masarakat Karibia kanthi cepet mulai sadar kritis kanggo kesejahteraan ekonomi lan sosial,” komentar Vincent Vanderpool -Wallace, Anggota Dewan Caribbean lan mantan Menteri Penerbangan lan Pariwisata Bahama uga mantan CEO Organisasi Pariwisata Karibia. "Kita wis puluhan taun ujar manawa Karibia minangka wilayah sing paling gumantung ing pariwisata. Nanging kita gagal nindakake kasunyatan sing gampang amarga pirang-pirang nilai ekonomi pariwisata asale saka wisatawan udara, mula Karibia minangka wilayah sing paling gumantung ing transportasi udara ing donya. Kayane Meetup iki bakal dianggep minangka titik balik sing paling penting kanggo ekonomi regional. "

Papan konferensi kasebut yaiku Resor Teluk Simpson ing St. Maarten, sisih Walanda ing pulau kasebut, ing endi sesi ing dina kaping pisanan lan kaping telu, uga acara sosial bakal ditindakake. Ing dina konferensi kaping loro, sesi kasebut bakal dianakake ing bandara Grand Case, St. Martin, sisih Prancis, lan "puncak" eksklusif kanggo pariwisata mewah kanggo sawetara peserta sing winates bakal dianakake lan dianakake St.Barth. Sajrone Dinner Award, enem profesional bakal diwenehi Penghargaan Sapphire Pegasus kanggo prestasine apik ing bidang Penerbangan Bisnis. Uga ana tur Menara Lalu Lintas Udara ing Bandara Internasional Putri Juliana ing St.Maarten.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov