Airlines Airport Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vietnam

Perdana Menteri pengin Vietnam Airlines njamin layanan sing aman kanggo Rusia

PMVN
PMVN
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Vietnam Airlines kudu ngupayakake supaya layanan sing aman lan kompetitif nalika mbukak penerbangan menyang Rusia. "Plancongan antarane Vietnam lan Rusia saiki luwih penting tinimbang sadurunge nalika ngupayakake promosi kemitraan strategis sing komprehensif, utamane ing perdagangan lan investasi, ujare Perdana Menteri Vietnam Nguyen Xuan Phuc."

Nuju upacara sing dianakake ing tanggal 23 Mei dening Vietnam Airlines kanggo ngrayakake ulang taune kaping 15 penerbangan langsung antarane rong negara kasebut, PM Phuc ujar manawa kanthi armada modern, layanan berkualitas uga pilot sing terlatih, Vietnam Airlines wis dadi maskapai bergengsi ing Vietnam lan kabeh jagad.

PM Phuc takon Vietnam Airlines supaya terus nyusun rencana pembangunan berkelanjutan lan ngatur kegiatan budaya sajrone Taun Vietnam ing Rusia lan negesake babagan peran maskapai kasebut minangka duta besar kanggo ningkatake paseduluran lan nyuda masarakat Vietnam lan ndharat luwih cedhak karo negara Eropa Wétan. Taun Rusia ing Vietnam tumuju pahargyan 70 hubungan diplomatik.

Dheweke pengin manawa pejabat berwenang Rusia sing kompeten bakal nggawe kahanan sing apik kanggo Vietnam Airlines supaya bisa nyedhiyakake layanan sing apik kanggo para penumpang, utamane wektu budhal, prosedur apron lan penerbangan.

Vietnam Airlines mbukak penerbangan kaping pisanan menyang Rusia ing Juli 1993 kanthi titik transit ing Dubai Emirat Arab.

Sewelas taun mengko, maskapai kasebut ngoperasikake layanan langsung menyang Rusia kanthi Boeing 777- pesawat paling modern nalika semana, ngrewangi nambah jumlah penumpang sing diangkut kaping 10.

Vietnam Airlines nggunakake 787-9 Dreamliner kanthi jembar ing rute kasebut kanggo ningkatake kualitas layanan lan pengalaman penerbangan para pelanggan wiwit taun 2018. Penerbangan operator wis dadi jembatan penting kanggo ningkatake koneksi uga mbukak kesempatan kerja sama sing komprehensif ing ekonomi, ilmu pengetahuan, pendhidhikan, budaya-wisata antarane Vietnam lan Rusia.

Miturut Ketua Dewan Manajemen Vietnam Airlines Pham Ngoc Minh, jaringan global operator lan kolaborasi karo maskapai terkenal ing donya ngidini para penumpang bisa lelungan menyang Asia lan Eropa liwat Rusia kanthi gampang.

Utamane, Vietnam Airlines bakal pindhah operasine ing Moskow saka Bandara Domodedovo menyang Bandara Sheremetyevo wiwit tanggal 2 Juli 2019. Upaya kasebut bertujuan kanggo nambah konektivitas ing antarane penerbangan menyang tujuan ing Rusia lan Eropa liwat kode kode Vietnam Airlines lan maskapai kapal induk Rusia Aeroflot.

Nalika pindhah menyang Sheremetyevo, Vietnam Airlines bakal ngganti jadwal penerbangan antara Hanoi lan Moskow supaya luwih gampang kanggo para penumpang. Khusus, penerbangan bakal diwiwiti jam 1:10 ing Hanoi lan 14:40 ing Moskow.

Rusia wis dadi 10 sumber wisata utama Vietnam. Ing taun 2018, luwih saka 600,000 wong Rusia plancong-plancong menyang Vietnam, lan nggawe negarane dadi pasar sumber pengunjung kaping enem paling gedhe ing negara Asia Tenggara. Administrasi Pariwisata Nasional Vietnam ngramal jumlah kasebut bakal tekan 1 yuta ing taun 2020.

Sadurunge, PM Phuc nampa CEO Kaspersky Lab Kaspersky Evgeny Valentinovick, sajrone PM Phuc negesake manawa Vietnam pengin kerja sama ing keamanan siber lan ngarep-arep Kaspersky bakal nulungi Pamrentah Vietnam ing lapangan kasebut, utamane pencegahan virus lan kode jahat ing komputer agensi negara kasebut. sistem

Pamrentah Vietnam mesthi nggampangake kahanan kanggo perusahaan Rusia lan Kaspersky, utamane, kanggo ngoperasikake bisnis ing Vietnam, ujare.

CEO Lab Kaspersky, ing bagean kasebut, ujar manawa perusahaan kasebut bakal ngrewangi Vietnam kanthi solusi kanggo ngamanake keamanan siber, lan bakal menehi peta dalan tartamtu lan duplikat model ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.