Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Breaking News Internasional Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel Warta Breaking Ghana Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Presiden Dewan Pariwisata Afrika bakal pidato ing Forum Penerbangan Regional IATA ing Ghana

Alain
Alain
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Afrika ngerti pentinge konektivitas kanggo industri pariwisata lan pariwisata sing akeh ing bawana. Tujuan Dewan Pariwisata Afrika yaiku adol Afrika minangka tujuan sing dituju. Maskapai ngerti ana dhuwit kanggo ngladeni rute menyang Afrika, lan akeh operator sing nggawe rute. Afrika saiki uga ana ing kabeh jaringan maskapai utama ing saindenging jagad.

Dewan Pariwisata Afrika ngumumake Alain St. Ange, presiden organisasi kasebut, diajak diajak ngobrol ing IForum Penerbangan Regional ATA kanggo Afrika Kulon lan Tengah, sing kedadeyan ing Accra, Ghana tanggal 24 lan 25 Juni.

Ing tema "Penerbangan: Bisnis kanggo Kemakmuran Wilayah", acara kaliber dhuwur iki bakal nggabungake para pembuat keputusan lan pengaruh sing beda, makili Pamrentah, agensi peraturan, maskapai penerbangan, bandara, panyedhiya layanan navigasi udara, organisasi pariwisata, organisasi internasional lan regional, pamasok penerbangan lan pabrikan pesawat saka Afrika, Timur Tengah lan global.

Menteri Penerbangan Ghana, terhormat Joseph Kofi Adda lan Wakil Presiden Regional IATA kanggo Afrika & Timur Tengah, Muhammad Ali Albakri, bebarengan karo eksekutif senior lan industri penerbangan IATA liyane sing ngarep-arep bisa nyambut pamimpin penerbangan utama ing acara kasebut.

Antarane akeh topik utama liyane, forum penerbangan regional iki bakal fokus ing:

  • Penerbangan ing Perencanaan Ekonomi Nasional
  • Penerbangan sing ndhukung Industri Agro Daerah
  • Tuwuhe Politik kanggo Nggawe Agenda Penerbangan
  • Ngamanake Kemakmuran Bisnis Penerbangan ing Afrika Kulon lan Tengah
  • Penerbangan ndhukung Wutah Pariwisata Daerah
  • Ngilangi Impedimen Kanggo Kolaborasi Alon ing antarane Airlines Afrika

Didegake ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka wilayah Afrika. Luwih lengkap babagan Papan Pariwisata Afrika lan kanggo gabung www.africantourismboard.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.