Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News wong Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Yasawa Island Resort & Spa nunjuk Wakil anyar kanggo Eropa

Pilih basa sampeyan
0a1a-283
0a1a-283
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Minangka bagean saka rencana kanggo luwih maju lan nggedhekake usahane ing Eropa, Yasawa Island Resort & Spa, Fiji mentas milih Eva Huber dadi Perwakilan Sales & Marketing anyar kanggo Eropa, miturut Pamilik / Direktur Resor James McCann.

Ing Mei 2019, Eva bakal ngawasi pasar ing Jerman, Swiss, Italia, Spanyol uga Inggris.

"Kita seneng banget karo kemitraan karo Huber lan ngarep-arep bisa kerja sama karo dheweke kanggo nggawe kampanye penjualan lan pemasaran integratif kanggo resor kasebut lan bisa kerja bareng karo komunitas perdagangan ing Eropa," ujare McCann.

Saka kantor pusat Munich, Jerman, Huber bakal dadi kontak operator tur lan promosi Yasawa Island Resort & Spa, Fiji ing acara sing dianakake Pariwisata Fiji, dewan pariwisata internasional kanggo Kepulauan Fiji.

"Aku ora seneng banget karo Kepulauan Fijian nalika aku nempuh kaping pisanan ing Februari 2015, lan aku seneng banget saiki bisa promosi salah sawijining 10 resort mewah paling apik ing Fiji, ngewangi bisnis lan ngembangake luwih akeh ing Eropa. "

Umur 28 taun iki lulusan ilmu linguistik lan ekonomi, lan nate nate karier dadi wakil saka South Sea Cruises Group ing pasar berbahasa Jerman, Italia lan Prancis. Dheweke uga makili hotel lan resort mewah ing Karibia.

Pengetahuan luas Huber babagan industri pariwisata Eropa lan jaringan kontak sing jembar, dikombinasikake karo pangerten babagan beda pasar individu bakal dadi kauntungan sing kuat kanggo ngembangake bisnis Yasawa Island Resort & Spa ing pasar sing wis ditemtokake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov