24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Mewah News Olahraga Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Pesenan jet pribadi mundhak sadurunge final bal-balan Eropa Inggris

0a1a-292
0a1a-292
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Operator piagam jet pribadi Inggris nglaporake akeh permintaan lan pesenan sadurunge final Liga Champions UEFA lan Liga Europa, luwih saka tikel kegiatan rata-rata saben wulan saka Inggris kanggo dadi tuan rumah kutha Madrid lan Baku.

Operator kasebut wis nampa luwih saka 350 panjalukan penerbangan menyang Madrid, kanggo final Liga Champions antara Tottenham Hotspur lan Liverpool, lan Baku, kanggo final Liga Europa antara Chelsea lan Arsenal.

Iki kalebu maskapai murah lan hotel sing ngunggahake rega acara sing dikarepake, kanthi penerbangan siji arah saka London menyang Madrid regane antara £ 500- £ 750 - udakara kenaikan tarif 1,000% - lan hotel budget ngisi luwih saka £ 1,000 saben wengi. Kajaba iku, tanpa penerbangan langsung saka Inggris menyang Baku, para penggemar bal-balan nggoleki opsi alternatif, kayata penerbangan pribadi.

Rega charter jet pribadi saka Bandara London Luton menyang Madrid, ing Cessna Citation Excel, sing cocog nganti wolung penumpang, udakara £ 25,000 - padha karo udakara £ 3,125 saben wong.

CEO operator piagam jet pribadi ujar: "Aku nampa telpon sajrone patang menit sawise peluit final Liga Champions Liverpool menang semifinal nglawan Barcelona, ​​sing dadi pesenan langsung kanggo penerbangan Embraer Legacy menyang final ing Madrid. Urusan kabeh-Inggris wis populer banget karo para klien ing taun iki. Amarga kenaikan rega maskapai lan hotel, para penggemar bal-balan wis mbayar ragad sing padha kanggo mabur pribadi, menehi akses menyang kabeh keuntungan sing nyenengake lan eksklusif sing ora bisa diwenehake maskapai komersial.

"Kanggo final Liga Europa, Baku minangka tujuan sing angel banget, amarga maskapai ora nawakake penerbangan langsung, tegese wektu perjalanan mbutuhake wektu paling apik sajrone 24 jam. Mlaku kanthi pribadi bakal nggawa sampeyan menyang Baku sajrone nem jam. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov