Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Scoot entuk idin sing pertama kanggo ngoperasikake ebike ing Santiago, Chile

0a1a-304
0a1a-304
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Scoot, perusahaan kendaraan listrik asli, ngluncurake ebike bareng anyar ing distrik Las Condes Santiago, Chili.

Ing acara pers bersama akhir minggu iki, Walikota Joaquin Lavin ngumumake manawa Scoot dianugerahi 650 ijin kanggo ngoperasikake ebike, dadi operator sepeda listrik sing pertama dituduhake ing Chili. Scoot bakal ditambahi menyang bagean liya ing Santiago kanthi tambahan ebike lan skuter listrik ing wulan ngarep.

"Ebike anyar minangka langkah utama kanggo mobilitas listrik ing kutha-kutha. Kita bangga ngenalake luwih dhisik ing Santiago, kanthi konsultasi cedhak karo administrasi Las Condes, "ujare Michael Keating, Pendiri lan Presiden Scoot.

Eco motor Scoot duwe kecepatan paling dhuwur 25 kilometer / jam lan bebas mbukak kunci banjur mung 100 Pesen Chili per menit. Saben ebike dilengkapi kunci cerdas khusus sing ngidini para pengendara ngamanake kendaraan menyang rak sepeda ing pungkasan saben kulo. Kaya sing wis kabukten karo skuter listrik Scoot, kunci cerdas Scoot njamin jaringan kendaraan bersama sing aman lan andal. Tambahan ebike kanggo layanane ing Santiago nuduhake kepiye Scoot menehi solusi sing luwih lengkap kanggo kabutuhan mobilitas kutha.

Kanthi diluncurake ebikes ing Santiago, Scoot dadi perusahaan pertama ing Chili sing ngoperasikake rong jinis kendaraan listrik bersama ing sawijining kutha. Lan Scoot berencana nggawe sukses ing layanane ing Santiago kanthi terus berkembang ing Amerika Latin.

Kolaborasi Scoot karo Las Condes lan Walikota Lavin ngluwihi kendharaan listrik. Wulan kepungkur, Scoot kerja sama karo Walikota Lavin kanggo ngrancang Rencana Holland, sing nggawe zona transit bareng kecepatan rendah, ing lingkungan El Golf. Dipatroli dening tim penegak keamanan ing skuter Scoot, inisiatif anyar iki nggawe ruang kanthi kecepatan maksimal 30 kilometer / jam kanggo mobil, saengga bisa nyedhiyakake sepeda, skuter, lan pejalan kaki kanthi aman liwat sawetara lurung paling rame ing Chili.