24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya News Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Olahraga ikon teka ing Bandara Heathrow

0a1a-309
0a1a-309
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing perayaan musim panas olahraga sing hebat ing Inggris taun iki, legenda jangkrik Phil Tufnell lan Isa Guha sacara eksklusif ngumumake tropi Piala Dunia Kriket raksasa ing Terminal 3 Heathrow sadurunge Piala Dunia Kriket Pria ICC, diwiwiti tanggal 30 Mei. Iki minangka sing pertama saka telung turnamen olahraga sing nyenengake sing bakal ningkatake penumpang sing disambut menyang bandara paling gedhe ing Eropa. Piala Dunia Cricket diwiwiti musim panas, kanthi The Championships, Wimbledon lan Liga Premier nerusake pahargyan kasebut.

Sajrone telung wulan sabanjure, para penumpang bakal duwe kesempatan unik supaya bisa nindakake tumindak olahraga. Polong kasunyatan sing ditambah kanthi inovatif bakal ngeterake para penggemar menyang papan olahraga sing apik ing Inggris - saka Lord Cricket Ground sing misuwur menyang Pengadilan Pusat Wimbledon sing misuwur ing saindenging jagad. Kanthi nyenengake dening akeh wong sing rame, para turis Heathrow bisa ngunggahake trofi olahraga sing misuwur, mula dheweke uga bisa ngrasakake bagean olahraga musim panas sadurunge plancongan.
Uga atlit internasional sing apik ing negara kasebut, kira-kira 11.5 yuta penumpang sing samesthine bakal teka ing bandara hub mung Inggris ing musim panas iki *, lan akeh sing bakal melu acara olahraga ing saindenging Inggris, Wales, Skotlandia lan Irlandia Lor.

Ross Baker, Kepala Petugas Komersial ing Heathrow ujar, "Iki minangka taun sing penting banget nalika kita nampi jutaan wong saka saindenging jagad kanggo ngrayakake musim panas olahraga sing apik. Kita ora pengin wong sing lelungan ketinggalan tumindak apa wae, mula muga-muga kemitraan iki mbantu para penumpang terus tumindak, ora preduli menyang endi wae. ”

Jeremy Wright, Sekretaris Negara Digital, Budaya, Media lan Olahraga ujar, "Kanthi 1.5 milyar wong sing diarepake nonton turnamen kasebut, Piala Dunia Kriket Pria ICC minangka salah sawijining acara olahraga paling gedhe ing saindenging jagad. Apik banget yen turnamen kasebut bali menyang Inggris lan Wales lan bakal mbantu ningkatake negara sing paling apik ing panggung global.

"Inggris terus-terusan ngirim acara olahraga utama sing sukses lan institusi olahraga terkemuka ing donya, kayata Liga Premier, menehi inspirasi milyaran wong saben taun. Keahlian olahraga kita minangka pendorong utama pariwisata - nggawa investasi menyang ekonomi lan proyek pendukung. Kemitraan iki bakal menehi para penumpang sekilas babagan musim panas olahraga sing bakal teka. ”

Conrad Bird CBE, Direktur kampanye HEBAT Britain ujar, “Kita ora sabar ngenteni para penggemar olahraga jagad iki musim panas. Nonton, main lan ngrayakake olahraga minangka inti saka urip Inggris kanthi olahraga global kayata bal-balan, jangkrik lan tenis sing ditemokake utawa dikodifikasi ing Inggris. Turnamen ikonik kayata Piala Dunia Kriket, Kejuaraan, Wimbledon, lan Liga Premier pancen dadi kampanye HEBAT kanggo promosi, nampilake sing paling apik ing Inggris kanggo saindenging jagad, sing nyengkuyung supaya wong-wong teka, sinau lan bisnis ing kene.

Steve Elworthy MBE, Managing Director of ICC Men's Cricket World Cup 2019, ujar: "Kita seneng banget nyedhiyakake piala replika raksasa Piala Dunia Kriket ing Heathrow, sing uga bakal ditampilake kanggo para penggemar acara sing dipilih nalika turnamen musim panas iki. Kita ngarep-arep bakal nampi luwih saka 100,000 penggemar saka luar negeri kanggo Piala Dunia Kriket Pria ICC saka luwih saka 120 negara, lan akeh penggemar sing teka ing Heathrow. Inggris duwe sejarah sing dawa lan sugeng nyedhiyakake acara olah raga global lan kita bangga bisa menehi kesempatan kanggo nindakake tradhisi kasebut kanthi Piala Dunia Kriket ing saindenging Inggris lan Wales musim panas iki. ”

Informasi lengkap babagan kegiatan ing Heathrow musim panas iki kasedhiya ing www.heathrow.com/sport, kalebu kompetisi kanggo menang tiket menyang pertandingan Piala Dunia Kriket Inggris v Australia tanggal 25 Juni, rincian babagan penumpang bisa nonton pertandingan kasebut sadurunge mabur lan nawakake restoran bali, 'Kids Eat Free' lan 'Beer & Burgers'.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov