Armenia, negara kuno lan apik, duwe akeh situs Warisan Dunia UNESCO

armenia2Ararat lan Khor Virap
armenia2Ararat lan Khor Virap
ditulis dening editor

Sajrone World Travel Market (WTM), eTurboNews (eTN) ngunjungi stand Armenia, ing ngendi wakil saka Dewan Pariwisata Armenia, hotel, resort, lan operator tur Armenia mamerake menyang

Print Friendly, PDF & Email

Sajrone World Travel Market (WTM), eTurboNews (eTN) ngunjungi stand Armenia, ing ngendi wakil saka Dewan Pariwisata Armenia, hotel, resort, lan operator tur Armenia padha mamerake kanggo ngenalake Armenia menyang peserta pameran WTM.

Motaz Othman, editor Timur Tengah eTN, ngobrol sawetara menit karo Ms. Anna Khachaturova lan takon babagan atraksi Armenia lan apa sing ndadekake panggonan sing unik lan menarik bebarengan karo akeh monumen sajarah lan awal Kristen sing menarik lan penting, sugih budaya. warisan, mujur nengen, lan macem-macem flora lan fauna.

Anna Khachaturova nuduhake yen pisanan, iku wong Armenia sing manggon ing negara kuno lan ayu iki, mula kabeh program wisata budaya lan paket liburan ditampilake lan dikuatake kanthi sentuhan manungsa, ngidini turis njelajah tradhisi, ciri nasional, budaya, lan, mesthi, Hospitality misuwur saka Armenians. Kabeh paket lelungan, bebarengan karo nemokake monumen arsitektur, Kristen, budaya, lan sajarah sing paling menarik, sing paling akeh kalebu ing Daftar Warisan Donya UNESCO, uga lanskap sing apik ing Armenia, uga kalebu kunjungan menyang deso Armenia, rapat karo wong lokal sing menarik, partisipasi nggawe karpet buatan tangan Armenia sing misuwur, souvenir Armenia, anggur lan brendi Armenia, lan roti tradisional Armenia, "Lavash."

Mlaku lan njelajah, trekking, hiking, lan wisata budaya mbisakake turis kanggo appreciate deso lan gaya urip sehat, ndeleng panggonan wisata paling penting, lan njelajah negara ing mlaku tinimbang bis. Preinan iki luwih fokus marang panemuan alam negara, wong Armenia, lan gaya urip Armenia. Trekking Tours ngidini pengunjung kanggo nemu atmosfer lan gain kaweruh nyata menyang wilayah lokal ngendi siji bisa seneng pandelengan lan swara saka deso kamulyane Armenia kang. Turis bakal weruh rincian narik saka wilayah sing dienggoni manungsa kanggo liwat akeh ewu taun; krungu bab sajarah, tani, flora, lan fauna; lan sinau anekdot nglipur saka wilayah sing misuwur. Mlaku-mlaku kalebu kunjungan ing dalan lan kesempatan sing apik kanggo ketemu wong lokal. Operator tur Armenia promosi kemitraan jangka panjang karo panyedhiya layanan wisata berbasis komunitas saengga ndhukung pangembangan ekonomi lokal lan pionir lan promosi pariwisata sing tanggung jawab sosial lan lingkungan ing Armenia.

Program trekking/mlaku-mlaku yaiku babagan lingkungan sing kebak kaendahan alam, satwa, sejarah, lan kasunyatan budaya ing Armenia. Wisata iki nyedhiyakake campuran wisata nunggang/trekking lan petualangan sing apik banget lan ora ana sadurunge ing lingkungan alam bébas pegunungan sing paling narik ing Armenia lan panemuan warisan budaya, sejarah, lan etnis Armenia sing sugih.

Masakan Armenia kuna kaya sejarah Armenia lan kombinasi apik saka rasa lan aroma sing beda. Gegandhengan karo masakan wétan, macem-macem rempah-rempah, sayuran, iwak, lan woh-wohan digabungake kanggo menehi pengalaman unik kanggo saben pengunjung ing negara kasebut. Woh-wohan kayata peach, apel, pears, ceri, mulberry, ara, pomegranates, strawberries, lan melon banyu utamané succulent, nanging utamané, Armenia misuwur amarga apricots sawijining, kang akeh dianggep rasa luwih apik tinimbang ing ngendi wae ing donya. Wiwit abad kaping 4 SM, Alexander Agung nggawa wit apricot saka Armenia menyang Yunani, sing pungkasane bisa menyang Roma.

Perlindhungan lingkungan penting ing antarane komunitas lan masarakat lokal, mula para turis bakal seneng ngrawat lan ngreksa fauna lan flora lokal.

A warm welcome to Armenia is extended to everyone who visits – the single traveler, couples, families, and groups of various sizes. Armenia is exciting, enjoyable, and forever memorable; a destination where you can experience archaeology, architecture, Christianity, history, culture, and most of all, the warm Armenian welcome.

Mbak Anna minangka CEO Nueva Vista, operator tur mlebu ing Armenia/Georgia. Fokus utamane yaiku kanggo ngasilake lan nglakokake tur in-bound (budaya, agama, petualangan, kuliner, lsp.) lan nyedhiyakake layanan DM kayata manajemen acara lan konferensi kanggo mitra lan klien sing ana ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News