aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News budaya Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Jamaika News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika ngajak Inggris lan Kanada mbenakake kabijakan COVID

Menteri Bartlett: Menteri Pariwisata Jamaika ngluncurake Hub Persediaan Pariwisata
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Menteri Pariwisata Jamaika sing lantang Edmund Bartlett njaluk supaya Inggris lan Kanada nyetel ukuran paling anyar sing cocog karo kabeh kabijakan COVID. Dheweke nerangake kenapa Jamaika dadi negara sing gumantung karo pariwisata beda lan pantes luwih apik.

Print Friendly, PDF & Email

Hon. Menteri Pariwisata Edmund Bartlett ujar manawa ing op-ed kasebut eTurboNews:

Aku nyathet kanthi kuwatir banget babagan persyaratan tes COVID wajib anyar sing bubar diwenehake dening pamrentah Kanada lan Inggris. Protokol anyar kasebut mbutuhake kabeh wong, warga uga pengunjung, mlebu ing kaloro negara kanthi udhara, nampilake asil tes negatif kanggo nggampangake mlebu utawa ngindhari karantina dhewe. Nalika aku ngerti sejatine kabutuhan lan tanggung jawab kabeh pamrentah kanggo nglindhungi wargane sajrone krisis kesehatan global iki, cara non-diskriminasi sing sarat anyar digunakake kanthi temtunipun bakal mbalekake pamulihan tujuan cilik sing rentan global, utamane sing duwe ngupayakake akeh upaya kanggo sukses nambah standar kesehatan lan keamanan kanggo insulate turis saka risiko infeksi kovalid-19.

Sawise dadi taun sing paling ala kanggo sektor plancongan lan pariwisata ing Karibia, pangarep-arep kemiripan sajrone musim pariwisata musim salju sing diantisipasi kanthi efektif bakal cacat saka tanggapan paling anyar saka rong pasar sumber utama wilayah kasebut. kanggo wilayah kasebut. Bebarengan karo AS, Kanada lan Inggris nyumbang nganti 70 persen kabeh wisatawan sing teka ing Karibia.

Langkah-langkah anyar kasebut diwiwiti nalika mangsa plancongan lan wisata sing mbebayani. Asosiasi Transportasi Udara Internasional nyathet manawa watesan perjalanan sing abot lan langkah karantina nyebabake permintaan perjalanan udara mudhun lan mandheg ing wulan November kanthi panjaluk penumpang internasional ing wulan November dadi 88.3% ing ngisor level November 2019 lan luwih elek tinimbang taun 87.6% -kurang taun-taun mudhun kacathet ing Oktober. Watesan anyar sing dileksanakake Kanada lan Inggris mesthi bakal nambah frustasi, rasa ora nyaman lan birokrasi sing nggawe wong ora seneng lelungan ing njaba negarane. Sanalika, dheweke uga ora adil ngukum tujuan sing wis ngupayakake supaya plancongan aman kanggo turis internasional.

Kajaba iku, persyaratan tes COVID 19 sing wajib anyar tegese pejabat kesehatan negara-negara sing gumantung karo pariwisata sing saiki bakal dijaluk golek sumber daya kanggo nyoba atusan warga lan pengunjung saben dinane. Iki janjine bakal nambah lapisan beban kanggo periode sing wis angel banget sing ditandhani karo tambahing pamrentah sajrone kinerja bathi sing mudhun.

Wiwit wiwitan pandemi, pejabat pariwisata ing Jamaika wis nanggapi kanthi agresif kanggo nyetel normal. Wiwit wulan Maret, kita aktif melu kabeh pemangku kepentingan lan mitra, kalebu agensi perjalanan, jalur pelayaran, hotel, agen pesenan, agensi pemasaran, maskapai penerbangan dll. WTO, CTO CHTA lsp kanggo koordinasi tanggapan krisis.

Kita wis ngembangake prasarana sing dibutuhake, menehi dhukungan menyang Kementerian Kesehatan, lan wis mulang kabeh pihak babagan virus COVID-19. Kita wis kerja kanggo ngembangake Protokol Kesehatan lan Keselamatan COVID-88 19 kaca sing didhukung dening Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia minangka pamimpin manajemen COVID-19 pariwisata lan mbantu mbantu mbedakake Jamaika minangka salah sawijining COVID-19 sing paling akeh. tujuan sing kuwat ing jagad iki. Protokol kasebut nyakup kabeh segmen industri pariwisata kalebu Bandara; Pelabuhan Pelayaran; Akomodasi; Atraksi; Operator Transportasi Pariwisata; Pedagang Kerajinan; Operator Olahraga Banyu; Keamanan Umum lan Keamanan Publik; lan Acara Mega. Protokol Kesehatan lan Keselamatan COVID-19 wis disetujoni dening Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC).

Umume, umume hotel lan resor ngenalake protokol kanggo nyuda panyebaran COVID-19, kalebu nambah jarak fisik, nganggo topeng ing papan umum, ngilangi barang-barang sing dienggo bareng utawa swalayan, instalasi stasiun pencuci tangan / sanitisasi, reresik sing katon. asring, lan luwih transaksi adhedhasar kontak / teknologi. Kita uga wis nggawe unit khusus sing diarani Unit Manajemen Risiko Pemangku kepentingan kanggo ngawasi implementasi langkah tanggapan COVID-19 ing akomodasi turis ing saindenging pulau.

Ing wulan Juni, kita ngluncurake konsep COVID-Resilient Koridor kanggo ningkatake kemampuan negara kanggo ngatur lan nglacak gerakan lan kegiyatan para turis ing dalan sing dikontrol ing pulau kasebut. Koridor Resilien, sing kalebu mayoritas wilayah wisata pulau kasebut, menehi kesempatan kanggo para pengunjung ngrasakake luwih akeh tawaran unik ing negara kasebut, amarga akeh atraksi sing cocog karo coronavirus (COVID-19), sing dununge ing sepanjang Koridor, diwenehi idin kanggo panguwasa kesehatan. Nalika turis teka ing Jamaika, dheweke mung bisa ngunjungi papan sing disetujoni ing koridor. Minangka asil aktifitas lan kewaspadaan kita ing manajemen risiko COVID-19 ing negara kasebut, nganti saiki, durung nyathet kasus infeksi COVID-19 sing ana gandhengane karo turis internasional sing wis plancongan ing hotel apa wae ing negara kasebut.

Sajrone periode sing angel banget, mulane Jamaika wis kabukten dadi tujuan sing aman lan aman kanggo turis internasional lan kita bakal terus ngawasi lan ningkatake standar kesehatan lan keamanan kanggo nglindhungi saben turis sing tekan pesisir kita.

Akibate kita njaluk pamrentah Kanada lan Inggris kanggo mbenakake ngowahi ukuran paling anyar sing cocog karo kabeh kabijakan COVID, lan luwih becik nggatekake kahanan lan tingkat risiko sing ana gandhengane karo lelungan menyang saben negara.

Wawasan sing apik babagan saran iki bakal ndadekake pemulihan pariwisata minangka wiwitan sing dibutuhake banget sektor kasebut. Pangupajiwa ekonomi jutaan wong gumantung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Hon Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika

Hon. Edmund Bartlett minangka politisi Jamaika.

Dheweke dadi Menteri Pariwisata saiki