Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking El Salvador News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa bumi gedhe banget nggegirisi El Salvador

Gempa bumi kuat, kanthi skala awal 6.6, tekan pesisir El Salvador. Gempa kasebut nyebabake warga sing keweden metu ing omah ing wayah awan.

Miturut Survei Geologi AS (USGS), pusat gempa kasebut udakara 17 mil sisih kidul-kidul La Libertad, sawijining pinggiran ibukutha regional, Santa Tecla. Jerone udakara 40 mil.

Gempa kasebut dirasakake banget ing ibukota San Salvador, dina Kemis esuk. Wong-wong padha ninggal omahé kanthi nggawa lampu senter, lan kekuwatan dipatèni ing sawetara wilayah.

Gempa bumi sing kuwat uga dirasakake ing Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, lan Mexico.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov