Warta Breaking Austria Warta Breaking Travel rapat Warta Breaking Nepal News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Dolan maring Nepal 2020 nggawa loro sing paling apik menyang Wina bengi

NPVIE1-1
NPVIE1-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dolan maring Nepal 2020 iku anyar Papan Pariwisata Nepal Kampanye sing diluncurake bengi ing Wina Modal Austria. Dewan Pariwisata Nepal kanthi pimpinan Pak Diwakar Bikram Rana ngundang agen perjalanan lan operator tur saka Austria lan nuduhake sawetara sebab kabeh wong saka Austria kudu ngunjungi Nepal. Agen kaget ngerti manawa Nepal pancen duwe produk kanggo saben wong lelungan.

Dina iki Nepal ngundang kanggo sarapan ing Innside München Parkstadt Schwabing  lan partisipasi menit pungkasan isih bisa ditindakake.

32 agen utama Wina ketemu karo Papan Pariwisata Nepal lan pilihan saka rong Nepal paling apik sing ditawakake ing operator tur inge Hotel Radisson Blu Park Royal Palace ing Wina.

Keseimbangan perdagangan karo Austria suwene sawetara taun kepungkur isih ora disenengi kanggo Nepal. Iki tegese pariwisata minangka faktor potensial kanggo ngimbangi ekspor penting iki kanggo Republik Himalaya.

Foto duweni saka Martin Bruno Walther

Pak Bharat Basnet manajer saka Jelajahi Nepal Grup nerangake manawa perusahaane wis dadi perintis pariwisata lan plancongan sing berkelanjutan lan tanggung jawab ing Nepal wiwit taun 1988. Dheweke nawakake petualangan unik lan nyenengake ing sawetara papan sing paling luar biasa ing donya. Kabeh lelungan, tur, lan kegiyatan dirancang kanggo nawakake pengalaman sing ora bisa dilalekake, saben dina kanthi pengalaman budaya lan spiritual sajrone nyekel nilai-nilai lan tanggung jawab kelestarian lingkungan lan sosial budaya.

Luwih saka perusahaan tur liyane, The Jelajahi Nepal ngupayakake banget supaya kabeh aspek sampeyan tetep ramah lingkungan lan tanggung jawab sosial nalika menehi tamu sing paling apik sing ditawakake keramahan Nepal. Iki minangka pariwisata eko kanthi gaya lan kenyamanan.

Foto duweni saka Martin Bruno Walther

Foto duweni saka Martin Bruno Walther

Pak Pawan SJB Rana saka Intertours Nepal agensi perjalanan lan operator tur sing dituju ing Wina. Dheweke ujar manawa perusahaane didirikan ing 1987 kanthi lisensi saka Menteri Pariwisata, Pamrentah Nepal. Organisasi kita wis tuwuh sacara kualitatif sajrone pirang-pirang taun nganti saiki nggunakake 45 profesional lelungan khusus sing wis dilatih mung nawakake sing paling apik saka apa sing ditawakake negara. "Kita ora mung ngrencanakake kabeh preinan nganti paling rinci kanggo klien sampeyan supaya pengalaman sing nyenengake nalika ngunjungi wilayah, nanging uga menehi jaminan virtual kanggo 'regane dhuwit'."

“Organisasi kita wis mapan lan dianggep kalebu operator tur paling dipercaya, serius lan luwih apik ing Nepal. Amarga reputasi sing apik sing bisa dipikolehi ing wektu iki, kita wis dipasrahake bisnis saka sawetara operator tur paling misuwur ing saindenging jagad. Kita duwe spesialisasi kanggo ngatur paket wisata klasik sing ringkes, nanging uga wisata sinau budaya, preinan & konferensi insentif, tur minat khusus, preinan petualangan alus, nonton manuk lan safari satwa, arung jeram putih, treks gunung sing dipandu & ekspedisi pendakian, TV lan plancongan film, charter helikopter lan pesawat, pesenan lan tiket pesawat domestik lan internasional, reservasi akomodasi hotel lsp; kabeh pengaturan iki diwenehake kanthi dedikasi mutlak lan linuwih.

"Supaya bisa nyedhiyakake kabeh layanan ing ndhuwur kanthi konsistensi kualitatif, kita wis nggawe prasarana sing apik kanggo awake dhewe. Kita duwe armada mobil lan pelatih kemewahan model paling anyar, kabeh kahanan AC, dikelola kanthi apik lan didhukung dening driver sing berpengalaman lan trampil kanggo njamin kenyamanan lan keamanan para klien. Kita duwe tim staf operasi sing berpengalaman lan berpengalaman sing ngiringan lan nuntun klien. Kabeh mau lulusan universitas lan diwenehi lisensi saka Menteri Budaya & Pariwisata. Kajaba saka basa Inggris, kabeh padha nggunakake basa Eropa pilihan kanthi lancar.

Foto duweni saka Martin Bruno Walther

Foto duweni saka Martin Bruno Walther

Perjalanan sing kondhang menyang Nepal disponsori dening operator mlebu ing Nepal sing njelajah The explore Nepal: www.theexplorenepal.com/  lan Intertours Nepal ”  www.intertours-nepal.com  

Kanggo informasi luwih lengkap babagan riko Nepal www.theexplorenepal.com/   Acara kasebut diatur dening eTN Corporation, penerbit saka eTurboNews.

Esuk iki Pariwisata Nepal bakal ana ing Munich ngundang agen ing ibukota Bavaria kanggo sarapan. Isih ana papan kanggo ndaftar www.etn.travel/nepal2020 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.