24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Kiribati News Pariwisata News Wire Plancongan

Otoritas Pariwisata Nasional Kiribati nunjuk Ketua anyar: Kiribati kanggo para plancong!

Daniel
Daniel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Danial Rochford diangkat dadi  Ketua perdana Otoritas Pariwisata Nasional anyar ing Kiribati

Ngandika ing kiriman ing Linkedin :: "Iki minangka pakurmatan gedhe lan aku ngarep-arep tantangan kanggo nuntun Dewan ing wektu sing penting iki. Sanajan Kiribati minangka negara nomer enem sing paling ora dikunjungi ing saindenging jagad, nanging dheweke duwe jagad sing duwe kesempatan. Hope ketemu mengko ing kene! ”

Danial Rochford saiki dadi General Manager Komersial, Strategi lan Operasi kanggo Air Kiribati Ltd, maskapai nasional Republik Kiribati ing Pasifik Tengah sing mabur menyang Kepulauan Solomon, Australia lan Tuvalu lan ing njero negeri menyang 19 pelabuhan ing Kiribati.

Sajrone karir, dheweke wis mlaku kanthi macem-macem lan sukses dadi manajer pangowahan ing sektor pangembangan ekonomi lan komunitas, pariwisata lan penerbangan .. Danial minangka mantan CEO Whitsundays Marketing and Development Ltd uga Gladstone Area Promosi lan Pembangunan Ltd uga minangka Direktur Pariwisata kanggo salah sawijining obyek wisata sing misuwur ing Australia, Situs Bersejarah Port Arthur. Dheweke uga nyekel macem-macem organisasi pangembangan ekonomi lan sosial regional kalebu minangka Manajer Pengembangan Ekonomi kanggo Dewan Kota Roma, Penasihat Bisnis Regional kanggo Central Highlands Development Corporation lan Bolo Pembangunan Daerah Colooloa uga CEO saka Rive Alive and Well ing Tasmania.

Dheweke minangka mantan penasihat Hon. Desley Boyle lan Hon. Margaret Keech ing Pamrentahan Queensland uga kanggo Hon. Dick Adams lan Senator John Coates ing Pamrentah Federal Australia. Dheweke wis takon karo Ausaid, New Zealand MFAT lan LSM liyane.

Kiribati kanggo para plancong - sing kepengin banget njelajah lan nemokake wong sing seneng ngulandara ing dalan wisata menyang papan sing wis ora ana sadurunge, lan wong sing pengin ngerti negara - ora mung ndeleng. Kiribati bakal nantang tampilan sampeyan babagan urip saiki lan nuduhake cara urip sing ora rumit ing kulawarga lan komunitas sing dadi prioritas utama.

Dumunung ing pasifik khatulistiwa, ing sisih wétan Kiribati nawakake mancing kelas donya (mancing game lan balung) saka Pulo Kiritimati. Ing sisih kulon ana Pulo Gilbert, sing nawakake pengalaman budaya sing luar biasa lan unik. Negara kasebut ibukutha Tarawa nduwe situs lan artefak sing bersejarah ing salah sawijining pertempuran paling gedhe ing Perang Dunia II, Pertempuran Tarawa.

Situs web Dewan Pariwisata nyathet: Yen sampeyan ngunjungi minangka bagean saka tugas sampeyan, luwih becik sampeyan ngajak sampeyan njelajah Kiribati ngrasakake rasa seneng iki - Tarawa Selatan ora mung bisa dadi Atol sing dikunjungi nalika sampeyan kudu milih 33, malah Tarawa Utara sing cedhak nawakake perspektif sing beda banget!

 www.kiribatitourism.gov.ki

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.