24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News wong tanggung jawab Saint Vincent lan Grenadines Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Konferensi Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan Karibia 2019 kanggo fokus ing risiko iklim, masalah penting liyane

0a1a-342
0a1a-342
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Organisasi Pariwisata Karibia (CTO), kanthi kemitraan karo St.Vincent lan Otoritas Pariwisata Grenadines (SVGTA), bakal nyedhiyakake platform kanggo wilayah kasebut kanggo ngatasi sawetara masalah sing paling angel sing diadhepi pariwisata Karibia ing konferensi utama wilayah kasebut babagan sustainable pangembangan pariwisata ing wulan Agustus.

Ing konferensi internasional internasional sing pertama sing dianakake ing St. Vincent lan Grenadines (SVG), Konferensi Karibia Berkelanjutan Pembangunan Karibia 2019, sing uga dikenal minangka Konferensi Pariwisata Berkelanjutan (# STC2019) dijadwalake tanggal 27-29 Agustus ing Hotel Beachcombers ing St.

Ing tema 'Tetep Saldo Kanan: Pengembangan Pariwisata ing Jaman Diversifikasi', para ahli industri bakal ngatasi kebutuhan mendesak produk pariwisata sing transformasional, ngganggu, lan regeneratif kanggo ngrampungake tantangan sing terus saya tambah.

"Ekonomi Karibia ngalami tekanan banget kanggo nanggapi pangowahan sing nyebabake bisnis pariwisata lan inovasi dibutuhake kanggo ngatasi prekara penting kayata risiko iklim, pengurangan sampah, keterlibatan komunitas lan internet," ujare Amanda Charles, spesialis pengembangan pariwisata CTO sing berkelanjutan. "STC 2019 bakal dadi penting kanggo ngatasi masalah kaya sing nyebabake keberlangsungan lan pertumbuhan pariwisata Karibia mbesuk."

St Vincent lan Grenadines bakal dadi tuan rumah STC ing tengah-tengah upaya nasional sing luwih kuat kanggo negara sing luwih subur, luwih tahan iklim, kalebu pembangunan pabrik panas bumi ing St.Vincent kanggo nglengkapi kapasitas hidrogen lan energi surya lan pamulihan Ashton Lagoon ing Pulo Union.

CEO SVGTA, Glen Beache nyathet pentinge hosting konferensi kasebut nalika Persatuan Bangsa-Bangsa nggambar gambar surem sistem dhukungan alam ing bumi, kalebu urip segara lan ekosistem alam.
"Kebutuhan tujuan Karibia kanggo nemokake model pangembangan sing gumantung banget karo keberlangsungan tujuan iku penting lan mula kita kudu tliti kanthi tliti babagan cara ngrancang, ngatur lan masarakke pariwisata tujuan sing dituju," ujare Beache. “St. Vincent lan Grenadines seneng dadi tuan rumah STC 2019, nalika kita kepengin njaga keseimbangan lan njaga reputasi SVG minangka papan sing durung ditemtokake ”.

Keprigelan utama lan prioritas utama kanggo Karibia yaiku ngetrapake kesiapan lan ketahanan sing luwih gedhe kanggo perubahan iklim. Sing penting banget yaiku pangowahan ing kesadaran konsumen sing mbutuhake sektor pariwisata ing wilayah kasebut dadi luwih cerdas amarga ana gandhengane karo rencana pariwisata lan manajemen sumber daya.

Pathokan regional lan praktik paling apik ing pariwisata adhedhasar komunitas, teknologi finansial kanggo perusahaan medium, cilik lan mikro, inovasi bisnis lan daya saing tujuan bakal fokus sajrone diskusi rong dina. Peserta uga bakal nemu tur sinau sajrone sedina muput kanggo mlebu komunitas lokal.
Para pamicara bakal ngatasi cara wilayah bisa nanggapi tantangan lan kesempatan sing disedhiyakake kanthi nambah persaingan, owah-owahan panjaluk konsumen lan preferensi tuku sing didhukung dening platform media sosial lan jaringan, ekonomi bareng, lan teknologi finansial.

Para ahli bakal njelajah kepiye cara kasebut kanthi cara ningkatake mata pencaharian lokal kanthi nggawe pengalaman pariwisata anyar, macem-macem, lan inovatif nggunakake aset alami lan gaweyan masarakat Karibia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov