Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vietnam

Vietjet ngluncurake penerbangan Bali langsung saka Kota Ho Chi Minh

0a1a-346
0a1a-346
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietjet resmi ngluncurake rute langsung paling anyar, Kota Ho Chi Minh - Bali, sing nyambung kutha paling gedhe ing Vietnam menyang salah sawijining tujuan liburan sing misuwur ing saindenging jagad kanggo ngrayakake wiwitan musim panas.

Rawuh ing upacara peluncuran ing Bali yaiku Wakil Menteri Pariwisata Republik Indonesia Ibu Rizky Handayani, Duta Besar Indonesia Vietnam Ibnu Hadi, Duta Besar ASEAN lan Konsul Jenderal ing Vietnam lan akeh perwakilan panguwasa Indonesia uga mitra lan agen perjalanan Vietnam ing Indonesia.

Wicara ing upacara peresmian kasebut, Wakil Presiden Vietjet Do Xuan Quang ujar, "Kita bersyukur dadi operator pertama lan siji-sijine sing ngoperasikake layanan langsung sing nyambungake Kota Ho Chi Minh lan Bali, sing menehi kontribusi kanggo promosi pariwisata lan perdagangan ing wilayah kasebut. Kanthi rute langsung iki, para penumpang saka Vietnam saiki bisa ngirit luwih akeh wektu lan dhuwit nalika lelungan menyang pulau Bali tanpa kudu transit ing bandara liyane, lan ing pungkasan, para warga lokal lan plancongan saka Bali saiki bisa luwih gampang nemokake Ho modern lan sregep Kota Chi Minh lan nyambung menyang tujuan liyane sing misuwur ing Vietnam lan ing saindenging wilayah kasebut amarga jaringan Vietnam sing jembar lan berkembang. Kanthi armada pesawat modern, modern, sing dikepengini karo kru penerbangan multinasional, kelas tiket sing beda-beda, promosi sing apik, lan panganan panas sing enak, kita bakal terus narik kawigaten luwih akeh penumpang, kabeh bakal seneng banget karo layanan lan nyenengake dening kegiyatan ing pesawat sing nyenengake. ”

Rawuh ing acara kasebut, Ibu Rizky Handayani, Wakil Menteri Pariwisata Republik Indonesia ngucapake matur suwun marang Vietnam amarga ngluncurake rute anyar kasebut. Momentum iki diarepake dadi wiwitan sing apik kanggo Vietjet kanggo nyambung luwih akeh maneh tujuan Vietnam menyang tujuan liyane ing Indonesia, wilayah lan sateruse. Vietnam lan Indonesia duwe hubungan sing dawa lan tradisional lan duwe persamaan budaya lan sejarahe, mula rute anyar iki bakal nambah hubungan lan mbantu nambah aliran lelungan ing antarane rong negara kasebut mbesuk. Muga-muga para pelancong ing antarane Kota Ho Chi Minh lan Bali saiki bisa nikmati tarif murah, kurang wektu lelungan lan lelungan sing kepenak. ”

Rute Kota Ho Chi Minh - Bali bakal mbukak limang penerbangan bali saben minggu, saben Senen, Rebo, Kamis, Jumuah, Minggu. Wektu penerbangan udakara patang jam saben sikile. Flight mangkat saka Kota Ho Chi Minh jam 08:05 lan tekan Bali jam 13:05. Penerbangan bali diwiwiti saka Bali jam 14:05 lan tekan ing Kota Ho Chi Minh jam 17:05 (kabeh kacathet ing saben wektu).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov