Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News budaya Industri Hospitality Laos Breaking News Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ibu kota Laos nampani Minggu Pariwisata lan Budaya China

0a1a-1
0a1a-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Minggu Pariwisata lan Budaya China, salah sawijining kegiyatan penting ing taun kunjungan Laos-China 2019, diresmekake ing ibukota Laos Vientiane, dina Jumuah.

Sajrone acara kasebut, sing bakal ditindakake nganti dina Minggu, para ahli pariwisata saka Provinsi Sichuan China bakal nganakake kuliah babagan pengembangan industri budaya lan pariwisata.

Pemain saka Sichuan nggawa tari modern, Opera Sichuan ganti wajah, upacara teko dawa lan seni liyane kanthi rasa modern lan karakteristik tradisional Sichuan kanggo pamirsa Lao.

Acara kasebut uga bakal nampilake macem-macem pengalaman budaya, proyek interaktif, pameran foto kanthi irah-irahan "China Cantik" uga pameran pemandangan Sichuan.

Ing upacara pembukaan, Rombongan Tari Modern Sichuan nampilake pagelaran jogèd modern Gen (Root), sing diilhami dening Reruntuhan Sanxingdui, dipercaya minangka sisa-sisa Kerajaan Shu sing ilang kanthi kahanan misterius udakara 3,000 taun kepungkur, menehi pamirsa pengalaman seger.

Dina Setu lan Minggu, ing akhir minggu Dina Anak Internasional, acara kasebut bakal nawakake kegiyatan bocah kayata tari modern, Sichuan Opera Face Changeing lan upacara teko panjang, Lukisan Wajah, Game Sensing Motion, tembok foto 3D lan interaksi kostum panda.

Minggu Pariwisata lan Budaya dianakake bareng karo Pusat Budaya China ing Laos lan Departemen Budaya lan Pariwisata Provinsi Sichuan.

Upacara pelantikan dina Jumuah dirawuhi dening Duta Besar China kanggo Laos Jiang Zaidong, Menteri Informasi, Budaya lan Pariwisata Laos Bosengkham Vongdara, uga luwih saka 300 wong saka kabeh lapisan masyarakat ing Laos.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov