24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis LGBTQ News wong Warta Breaking Korea Selatan transportasi News Wire Plancongan

Pemenang Penghargaan Keanekaragaman & Gawan IATA diumumake

VNIWuVod
VNIWuVod
ditulis dening Dmytro Makarov

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake para pemenang penghargaan IATA Diversity & Inclusif sing pertama ing telung kategori:

Model Peran Inspirasional: Christine Ourmières-Widener, CEO, Flybe
Penghargaan Flyer Tinggi: Fadimatou Noutchemo Simo, Pendhiri lan Presiden, Asosiasi Profesional Penerbangan Afrika Muda (YAAPA)
Tim Diversitas & Gawan: Air Selandia Baru

Nominasi kanggo penghargaan kasebut diadili dening panel papat hakim: Angela Gittens, Direktur Jenderal, Dewan Bandara Internasional; Gloria Guevara, Presiden lan CEO, Dewan Pariwisata lan Pariwisata Dunia; Mark Pilling, Wakil Presiden Publikasi lan Konferensi, FlightGlobal; lan Karen Walker, Editor-in-Chief, Air Transport World.

"Milih pemenang minangka tugas sing angel. Nomer aplikasi berkualitas tinggi nggambarake jembar karya sing ditindakake ing industri babagan keragaman lan inklusi jender. Mung ana siji pemenang ing saben kategori, nanging kabeh pelamar kudu menehi inspirasi kanggo industri supaya maju. Kanggo nggayuh panjaluk mbesuk, penerbangan mbutuhake tenaga kerja sing beda-beda lan kalebu, "ujare Angela Gittens, atas wakil panel pengadilan.

"Aku matur suwun kabeh nominasi lan pemenang penghargaan iki, kabeh kudu bangga karo apa sing wis diraih lan carane menehi kontribusi kanggo agenda Diversitas & Gawan. Industri kita macem-macem lan kita butuh tenaga kerja sing beda-beda lan kalebu kanggo nyukupi kabutuhane. Nanging isih akeh tugas sing kudu ditindakake kanggo nggayuh keseimbangan sing dibutuhake, utamane babagan keragaman jender ing level senior. Pemenang penghargaan saiki padha nduduhake lan menehi inspirasi kanggo kemajuan, ”ujare Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA.

Penghargaan Keanekaragaman & Gawan IATA disponsori dening Qatar Airways. Saben pemenang nampa hadiah $ 25,000, sing kudu dibayar kanggo pemenang ing saben kategori utawa amal sing dipilih.

"Qatar Airways seneng banget menehi sponsor Anugrah Keanekaragaman lan Gawan IATA. Kita ngerti manawa keragaman lan inklusi minangka kekuwatan kanggo mbantu nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan lan menehi sponsor penghargaan kasebut kanggo mbantu kita lan industri kanthi ngenali sapa sing dadi pemimpin ing bidang iki supaya bisa sinau babagan sukses. Sugeng kanggo kabeh pemenang lan kabeh wong sing wis nominasi ngrewangi nyengkuyung pangowahan penting ing industri kita, "ujare HE Mr Akbar Al Baker, Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways lan Ketua Dewan Gubernur IATA (2018-2019).

Penghargaan kasebut diwenehake nalika rampung KTT Angkutan Udara Dunia (WATS) sing ngetutake Rapat Umum Tahunan IATA kaping 75 ing Seoul, Republik Korea. IATA AGM lan WATS nglumpukake luwih saka 1,000 pimpinan industri transportasi udara global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.