24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Education Warta Breaking Islandia News tanggung jawab News Wire Plancongan

Jeneng 'Premium Tap Water' kanggo turis dijenengi

1
1
ditulis dening Dmytro Makarov

Diilhami dening Islandia ngluncurake Kranavatn, merek 'banyu' premium tunyuk kanggo nyengkuyung para plancong kanggo ngatasi sampah plastik lan 'ngombe kanthi tanggung jawab' kanthi nggawa botol banyu sing bisa digunakake maneh nalika musim panas.

Islandia nggawe merek premium kanggo banyu tunyuk bermutu kanggo nglawan sampah plastik.

Sinau ngandhakake rong pertiga (65%) wisatawan global ngonsumsi luwih akeh banyu botol plastik ing luar negeri tinimbang ing omah, mung siji saka patang (26%) nggawa botol banyu sing bisa digunakake maneh nalika liburan.

Kranavatn, sing basa Islandia kanggo banyu keran, dipromosekake minangka produk mewah dening Islandia kanggo ngajak para turis mbuwang botol banyu plastik sing nggunakake siji.
Ndhaptar 'tantangan Kranavatn', ngombe banyu keran lan nindakake prilaku sing tanggung jawab lingkungan nalika preinan, ujare Inspirasi dening Islandia.

Ing upaya kanggo nyengkuyung turis supaya tumindak kanthi luwih tanggung jawab, Inspirasi dening Islandia saiki wis ngluncurake merek banyu premium premium pertama ing donya. Kranavatn, Islandia kanggo banyu keran, dipromosikake minangka produk sing gratis, akeh, berkualitas tinggi kanggo dikonsumsi saka keran apa wae.

Kanthi mromosikake banyu keran, Inspirasi dening Islandia - merek resmi wisata Islandia - ngarep-arep bisa dadi kekuatan kanggo perjuangan global kanggo nyuda sampah plastik lan menehi kontribusi kanggo obrolan global babagan Tujuan Pembangunan Sosial PBB. Pangowahan prilaku saka turis sing nggunakake kurang plastik bakal duweni pengaruh lingkungan sing signifikan, pratelan Diilhami dening Islandia.

Kampanye kasebut ngetutake survey global anyar kanggo 16,000 wong sing lelungan ing 11 pasar ing saindenging Eropa, wong Nordik lan Amerika Utara sing nemokake meh rong saka telu (65%) ngakoni ngonsumsi luwih akeh botol banyu plastik nalika ing luar negeri tinimbang nalika ing omah, nyebutake 'rasa wedi' yen banyu keran ing luar negeri ora aman (70%) lan kenyamanan (19%) minangka faktor penentu utama.

Diilhami dening Islandia ngarahake nambah kesadaran babagan banyu keran Islandia minangka salah sawijining banyu keran sing paling resik lan paling apik ing saindenging jagad - banyu glasial murni sing disaring liwat lava nganti ewu taun. Beda karo negara liya, 98% banyu keran Islandia ora ditambani sacara kimia lan pangukuran nuduhake yen zat sing ora dikarepake ing banyu adoh sangisore wates, miturut Badan Lingkungan Islandia.

Mula Kranavatn bakal dipanggonke minangka omben-omben 'kemewahan' anyar ing restoran, bar, lan hotel-hotel Islandia. Pengunjung menyang Islandia ing pertengahan Juni bisa ngarepake weruh bar merek Kranavatn nalika tekan bandara, ing kana bisa ngrasakake banyu Islandia langsung saka keran.

Diilhami dening Islandia, kanthi kemitraan karo Badan Lingkungan Islandia ndhesek supaya para pengunjung mlebu 'Kranavatn Challenge' online ing www.inspiredbyiceland.com. Para penantang bakal mbukak kunci voucher sing nuduhake dhuwit sing bakal dituku kanggo botol banyu plastik sing bisa ditebus ing sawetara toko lan toko ritel utama ing negara kasebut.

Sapa wae sing ngrencanakake lelungan menyang Islandia taun iki bisa melu tantangan Kranavatn kanthi online ing www.inspiredbyiceland.com.

Kolórdís Kolbrún Reykfjörð Gylfadóttir, Menteri Pariwisata, Industri & Inovasi ujar:

"Seneng banget yen bisa nawakake turis sing ngunjungi banyu keran mewah ing Islandia lan nyorot aksesibilitas. Panliten iki ngandhakake manawa akeh saka rong yuta turis sing kita tampi saben taun ora ngerti kualitas banyu keran kita. Kanggo nambah kesadaran lan pangerten babagan masalah iki pungkasane bakal mbantu nyuda sampah plastik lan muga-muga kampanye kasebut ndorong para turis supaya bisa riset kualitas banyu keran lan bisa diisi maneh ing endi wae menyang musim panas. "

Guðmundur Ingi Guðbrandsson, Menteri Lingkungan Hidup lan Sumber Daya Alam ujar:

"Konco humor lan kecakapan video lan merek Kranavatn minangka pesen penting lan pancen bangga. Kanthi nyengkuyung para turis mbuwang plastik siji panggunaan lan omben-omben kasedhiya ing musim panas iki, kita promosi pesen positif sing nyengkuyung tumindak tur sing luwih tanggung jawab ing Islandia lan ing saindenging jagad. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.