24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia News Spanyol Breaking News Olahraga transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Wong Etiopia seneng banget ngawula penggemar Liverpool lan Tottenham

Снимок-экрана-2019-06-02-в-22.09.41
Снимок-экрана-2019-06-02-в-22.09.41
ditulis dening Dmytro Makarov

Ethiopian Airlines seneng ngladeni para penggemar tim bal-balan Inggris sing misuwur global Liverpool lan Tottenham Hotspur nalika lunga menyang Madrid ing endi tim kasebut main kanggo pertandingan final Liga Champions.

Étiopia ngirim telung penerbangan chartered saka London, Liverpool lan Manchester nggawa para penggemar menyang Madrid.

Ethiopian Airlines seneng banget yen para pendukung tim bal-balan ngrasakake fitur pesawat teknologi penerbangan paling anyar bebarengan karo layanan pelanggan sing menang penghargaan lan pengalaman lelungan sakabèhé.

Ethiopian Airlines seneng matur nuwun marang para penggemar amarga wis milih lan menehi kesempatan kanggo ngawula.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.