24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Resorts Kabar Breaking Senegal Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

RIU Hotels & Resorts mlebu Senegal

0a1a-12
0a1a-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Rantai Hotel & Resor RIU ngumumake tuku situs 25 hektar ing wilayah Pointe Sarène ing pesisir kulon Senegal, tujuan swarga sing ana ing tengah proses pangembangan turis. Kanthi iki, rantai iki nguatake komitmen kanggo bawana Afrika, ing ngendi dheweke duwe enem hotel (lima ing Cape Verde lan siji ing Tanzania) lan mbukak limang hotel liyane ing Maroko.

Investasi sing direncanakake udakara 150 yuta euro, kalebu tuku situs lan pangembangan hotel mbesuk ing papan sing dituju. Ukuran situs kasebut bakal ngidini dibangun loro properti, lan lagi dituku miturut kerangka kerja sama kemitraan karo SAPCO (Masyarakat kanggo Pengembangan lan Promosi Pantai Senegal lan Zona Turis). Dheweke makarya kanthi kolaborasi cedhak kanggo nglakokake proyek kasebut, sing saiki lagi digawe ing tahap rencana perencanaan lan bakal diluncurake ing wulan November.

Proyek RIU ing Senegal kalebu rong tahap: ing kaping pisanan, hotel ing kisaran Klasik bakal dibukak, udakara 500 kamar; lan ing nomer loro, rantai iki tujuane nggawe hotel ing jajaran Istana Riu, kanthi kapasitas udakara 800 tamu.

Tujuan pejabat lokal lan turis kanggo promosi tujuan kasebut kabukten ing final bandara internasional Blaise-Diagne ing 2017, sing jarak 35 km saka situs sing wis diduweni RIU, lan dalan gedhe sing ngubungake kutha Dakar. Kanggo ngrampungake dalan gedhe lan proyek rantai hotel, konstruksi bypass ditindakake sing bakal ngubungake dalan gedhe menyang tujuan anyar sing lagi dikembangake.

Uga ngrekrut lan nglatih para pekerja ing pambangunan hotel, sawise pembangunan RIU bakal nyiptakake 300 lowongan kanggo saben bukaan properti, sing mbutuhake 600 lapangan kerja anyar sawise kalorone hotel kasebut diluncurake. Kajaba iku, minangka komitmen kanggo pembangunan berkelanjutan ing perusahaan anyar, ranté kasebut wis ngrancang pambangunan efisien bangunan pertama ing papan sing dituju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov